Šta je novo?

Trucks and Trailers

Scyter

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2010
Poena
385
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i9-13900KF, Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB (Push&Pull Arctic P14 Max)
Matična ploča
Asus ROG Maximus Z790 Hero
RAM
G.Skill 32 GB 6600 MHz Trident Z RGB
GPU
Asus GeForce RTX 4090 TUF Gaming OC
Storage
Samsung 990 Pro 1 TB, 980 Pro 2 TB
Zvuk
Altec Lansing VS2421E, Redragon Zeus 2
PSU
FSP Hydro Ti PRO 1000W
Kućište
Corsair 7000D Airflow (3x Corsair 140, 4x Arctic P12 PWM PST, 1x Corsair AF140 Elite)
Monitor
LG C3 OLED 42
Miš & tastatura
Logitech G9x, Redragon Kala
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Apple iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Fit2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Za ljubitelje simulacija kamiona, pojavila se nova igra, Truck and Trailers.

11062407235367877.jpg

110624072314655065.jpg

110624072342601088.jpg

Igra je teska svega 464 MB.

Super :D
Dosadio malko German Truck Simulator

Ja sam isprobao, ali mi se cini da imas samo misije sa parkiranjem?
Nisam nasao neki transport.

Ja sam isprobao, ali mi se cini da imas samo misije sa parkiranjem?
Nisam nasao neki transport.

Bezveze. Igrao sam je sada, samo misije mogu da se obavljaju. Usledio je uninstall.

Ceka se Euro Truck Simulator 2.

Bezveze. Igrao sam je sada, samo misije mogu da se obavljaju. Usledio je uninstall.

Ceka se Euro Truck Simulator 2.

Kako mislis samo misije mogu da se obavljaju? Koja je razlika u odnosu na German Truck Sim?

Kako mislis samo misije mogu da se obavljaju? Koja je razlika u odnosu na German Truck Sim?

Ne moze da se obavlja transport (uzeti prikolicu iz jednog i odvesti je u drugo mesto), vec samo misije, tipa parkiranje prikolice uz odredjeno vreme itd. Znaci, kao na vozackom ispitu imaju misije. Ali, od voznje nista nazalost.

Ne moze da se obavlja transport (uzeti prikolicu iz jednog i odvesti je u drugo mesto), vec samo misije, tipa parkiranje prikolice uz odredjeno vreme itd. Znaci, kao na vozackom ispitu imaju misije. Ali, od voznje nista nazalost.

Ajao pa to je bezveze onda.

Polako ljudi. :)
Ovo je samo demo verzija igre Euro Truck Simulator 2, i napravljena je za demonstriranje fizike kamiona, upravljanja istim i prikazivanje (još nedovršene) grafike. Drugi razlog izbacivanja igre jeste taj što im je zafalilo para za dalji razvoj igre ETS 2, i za sada su zadovoljni kako prodaja ide. Ja sam je probao i igra je solidna, jer sve novo što može da se vidi jeste izmenjen enterijer na Skaniji, zatim njena fizika i to je to(sitnice tipa retrovizori neću nabrajati). Dakle igra ima 50-ak zadataka, i uglavnom se svodi na puko preparkiravanje prikolice sa jednog kraja dvorišta na drugo, uvek po pravilu u rikverc. Dakle zakačiš prikolicu, u rikverc je oteraš u neki budžak, i pogledaš koju medalju si osvojio. Ja lišno volim kamione i u privatnom životu, tako da mi se ovo sve u neku ruku sviđa i mogu reći da mi ide od ruke. :) Fali mi još 6 - 7 zlatnih medalja da bih je prešao. Evo jedna novost, izašao je fix za uklanjanje nevidljivog zida, koji zagrađuje prolaz izvan dvorišta. Nemojte da očekujete ništa spektakularno od toga jer će te posle drugog skretanja kamionom ispasti iz igre i beskonačno padati u ambis. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno