Šta je novo?

Tron Evolution

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Tron-Evolution-Game-Poster.png

Tron: Evolution is an upcoming action-adventure tie-in video game currently in development by Propaganda Games, to be published by Disney Interactive. It was officially announced at the Spike Video Game Awards and will be released for the Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Wii and Nintendo DS platforms on 7 December 2010.

Olivia Wilde will be reprising her role as "Quorra" from the upcoming film, Tron: Legacy.

Preview

It's out.

izaslo za pc izlecena :wave::type:

Prince of PersiTron bi bilo bolje ime!

Stara Tron igra je puno bolja!

Opa, nisam ni znao da ce ovo da izadje za PC! To the downloadmobile :)

Uuuu to je nemoguće!

Nisi igroa Tron 2.0? Po meni jedan od najboljih FPS-ova koji sam odigroa... Prelep za to doba, extra atmosfera, odličan gameplay...

I na film sam se lozio kao klinac,i igricu u buvari.Instaliracu ponovo dvojku,jer za novi nemam konfiguraciju....

Da stari cudni Tron 2.0, presao sam igru i neko vreme je drzao zbog onih trka motorima koje su bile zanimljive. Ovo izdanje mi zvuci lose ako PoP fazon.

Sad treba valjda i film da izadje ? Jel ovo radjeno po filmu ili obrnuto ???

Koliko sam shvatio, ova igra je uvod u film (zato je i izashla pre filma da se napale mase ;))

Ma napaliće se. Tron 2.0 mi bolje izgleda od ovoga, i fluidnost je bolja čak.

Tron 2.0 je vrhunska igra, kod koje se vidi da su ljudi koji su je pravili realni fanovi Tron univerzuma. A ovo je josh jedna igra vezana za film...

Tron 2.0 nema nikakve veze sa ovom igrom, eto osim u naslovu. Za razliku od ove "bljuvotine" koja kao i sve ostale "igre po filmovima" sluzi samo za promociju filma i ostalo. Kada god izadje neki blok baster eto i igre uz film, i to obavezno bude TPS.
Tron 2.0 je jedna je od najboljih Monolith-ovih igara uopste, FPS sa RPG elementima, fantasticna atmosfera koja je vjerno prenijeta iz filma. Stvarno vrhunska igra, ko nije imao priliku da igra ovaj biser od ige, neka to obavezno ucini.;)

Poslednja izmena:
Ne znam odakle toliki flejm na sve strane za ovu igru. Ja sam je igrao sinoc par sati i iskreno skoro mi jedna igra nije drzala paznju ovoliko. Da se razumemo, nista mind blowing necete naci u njoj, al da je zabavna i igriva, jeste. Jesam ljubitelj POP serijala i tog tipa igara, pa mi se mozda zato dopada ovaj tron...a svojevremeno mi se dopao i tron 2.0.
Sta znam, stvar ukusa, al meni je ok igra i treba je probati.
Tron puristi su verovatno nekako razocarani modernizacijom teme il cega vec i to je isto razumljivo...;)

Verovatno zato što smo očekivali Tron 3.0, a dobili Prince of Tron. :D
Ja sam malo pokušao da igram, ali sam je deinstalirao posle dva sata. Tehnički jeste bolja nego Tron 2.0, ali posle nekog vremena postane suviše zamorna sa silnim skakutanjem i trčanjem po zidovima.

Iako sam ljubitelj igre Tron 2.0, ova igra mi je fino legla poshto sam ljubitelj i PoP serijala. Generalno je fino odradjena, bez ne znam kakvih bagova (imao sam par puta bag sa prestajanjem rada nekih tastera na tastaturi :/, ali se to sredjivalo izlazenjem u meni i vracanjem u igru).

Posle prvog nezadovoljstva shto igra ne posdrzava rezoluciju vecu od 1600x900?!?, sve je krenulo svojim tokom i mogu reci da sam je zavrshio u "jednom cugu". Josh jedan plus za igru je shto nas uvodi u deshavanja filma koji krece ove nedelje u bioskopima - taman nas podseca na pravila Tron univerzuma i nachin na koji je on "evoluirao" od prvog do drugog filma.

Posle prvog nezadovoljstva shto igra ne posdrzava rezoluciju vecu od 1600x900?!?

Hehe... da, ja sam prvo malo igrao u 1600x900 (izgleda OK i u toj rezoluciji), onda sam ručno promenio u cfg fajlu na 1920x1200. :) Ne mogu sada tačno da se setim gde je - negde u users folderu.

I ja sam promenio rucno rezoluciju, ali u svakom slucaju, igra mi puca i restartuje komp na svakih 10 sekundi... a bas sam zeleo da je probam, jer gotivim PoPolike igre... uninstall...

Nazad
Vrh Dno