Šta je novo?

Trojanac rastura Live! MSN

Zveki

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
619
Genijalno :d

Četujem sa jednom cicom, kad se pojavi "njen" komentar tipa "evo ti moje slike sa putovanja"...
Arhiva 52kb... Al najsmešnije je što pričamo na engleskom, a ona je baš došla sa daljeg putovanja i o tome smo pričali. I eto, da je neko drugi :) ne bih, ovako sam morao da vidim šta je u arhivi (misleći sve vreme da je ona nešto pogrešno spakovala)... fajl .scr... pitam je šta je to, kakav screen saver... ona ćuti. Znači u tom momentu komunikacija sa njom je blokirana! Lagano 1 po 1 javljaju se ostali online kontakti na MSN-u sa pitanjima tipa "Što me mrziš pa mi šalješ viruse?" itd.
Svaka čast autorima, totalno su me izdriblali :cigar:
Znači palo je čišćenje kompa nekih sat vremena... nemam pojma dal je čist, za sad nema znakova "truljenja" :trust:

Same story here.. Samo sto je meni to stiglo od nekog lika koji me izludjuje, pa nisam ni primio fajl, nego sam se onako po srpski izdrao na njega :D

Otkud znash da je cica :d

možda je pas?

šalim se - ovo može da ti uradi bilo ko s chat-uješ. MSN je jedno vreme bio prava sigurnosna rupa i omogućavao je lak upad na tuđi komp. Ovo znam iz (na sreću tuđeg) iskustva. Ne znam kako sada stvari stoje sa novijim revizijama. Inače sam i ja korisnik msn-a.

Prilozi

• idog.jpg
    idog.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 189
Poslednja izmena:
Ako ne patite od nudge i šarenih backgrounda, pređite na neki 3rd party klijent. Moja preporuka www.pidgin.im.

Ja koristim trilian

nidza, hvala ;) dobar je ;)
Skoro sve sam probao, ali nikako neki da mi odgovara...

pre vishe od mesec dana sam dobijao takvu poruku sa .scr ...od koga? od svoje devojke...

Smorilo me bre, pola liste mi je zarazeno. Pidgin rulez!

Meni slao(nije on slao vec sam njegov msn) najbolji ortak link ka .exe fajlu od 20kb .Naravno nije mi padalo na pamet da otvorim:)

Haha ne mogu da verujem, znaci probao sam sve messengere, i danas je Live MSN krenuo da zeza u toku price sa jednim userom koji ima MAC, mislio sam da je mozda do njega ili mene.Promenim ja i bio na trilian :) i citam ovu temu i nidza preporucio pidgin :) i lepo ja koristio to, i trebalo mi da vidim jedan mail usera koji je offline i predjem na Live MSN, i ostavio upaljen i otisao da spavam i posto nisam uspeo da zaspim evo upravo sad sam seo za komp, palim monitor stoji lepo poruka, pogledam ja ko je? kad jedna devojka koja zivi u francuskoj i dosta puta smo se dop. pogledam ja sta pise i prenosim vama:

Here are my very secret pictures for you.
myalbum2007.zip(52kb)

I posto nisam bio tu dok je slala, live je sam odbio :d Hah ko je mene nasao da zezne...

Poslednja izmena:
...kad jedna devojka koja zivi u francuskoj i dosta puta smo se dop. pogledam ja sta pise i prenosim vama:

Here are my very secret pictures for you.
myalbum2007.zip(52kb)

I posto nisam bio tu dok je slala, live je sam odbio :d Hah ko je mene nasao da zezne...

Ja bih rizikovao... :d :d :d

Eh da je starija :p al moje je godiste :p
Sta je ovo napad zena trojancem :d izgleda cu ja ipak za net morati da koristim Ubuntu...

Meni se cini da mi antivirus gleda svaku arhivu, sliku ili bilo sta drugo sto mi prolazi kroz MSN...

Jel neko video da li NOD32 vidi ovakve pretnje?

Imam vishe od 100 kontakata u MSN listi, nije dosad bilo "blabla.scr" sluchaja.

Nod32 najsveziji licenciran na svim mojim kompovima.

Mozda...

1. Navika je chudo
2. Nisam uspeo da podesim drugi IM klijent kako mi odgovara
3. Patchom sam iskljuchio sve vizuelne efekte, dzidzabidze i ostale sigurnosne rupe. Moj Messenger izgleda klot bez ikakvih ukrasa i sharenisha.

Kad bolje razmislim, mozda je bash tih par stvari koje sam pogasio kroz patch razlog shto se kod mene ne shire "problematichni sadrzaji". Inache MessPatch je u pitanju.

Ja imam oko 200 kontakata :p
I ja sam se nekako navikao, sve sam probao ali opet nekako mi je lepse u njemu...

Koju verziju Messenger-a imate i da li su sve podlozne zarazi ???

koristite meebo ;)

Smarate sa tim msn nevalja ko zna da koristi i pazi se nece imati problema.

ja koristim 8.5 BETA sa A-Patch-om...svideo mi se vise od mess.be patcha...i ja sam ga sredio da nema skoro nista osim online/offline i e-mail button-a :)

Poslednja izmena:
a ja kad kazem da je MSN (kao i 90% stvari od microsofta koje su ultra popularne) djubre, svi na mene drvljem i kamenjem

A jel neki od tih alternativa podržava offline messaging? Tipa upališ ga i čekaju te poruke upućene dok si bio offline? (MSN live! i Yahoo! Messenger)

a ja kad kazem da je MSN (kao i 90% stvari od microsofta koje su ultra popularne) djubre, svi na mene drvljem i kamenjem

:eyebrows: pa dobro tacno je ovo, ali sta drugo da koristim osim msn, svidja mi se dizajn, i funkcije koje poseduje.Trilian moze da ga zameni, takodje i miranda ima odlican dizajn ali je jako tesko prilagoditi...

a zasto ne probate neki jabber klijent... recimo PSI!?

Zato sto msn ima sve sto mi treba i nikad mi nije pravio probleme.

Vrh Dno