Zveki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.09.2003
- Poena
- 619
Genijalno :d
Četujem sa jednom cicom, kad se pojavi "njen" komentar tipa "evo ti moje slike sa putovanja"...
Arhiva 52kb... Al najsmešnije je što pričamo na engleskom, a ona je baš došla sa daljeg putovanja i o tome smo pričali. I eto, da je neko drugi
ne bih, ovako sam morao da vidim šta je u arhivi (misleći sve vreme da je ona nešto pogrešno spakovala)... fajl .scr... pitam je šta je to, kakav screen saver... ona ćuti. Znači u tom momentu komunikacija sa njom je blokirana! Lagano 1 po 1 javljaju se ostali online kontakti na MSN-u sa pitanjima tipa "Što me mrziš pa mi šalješ viruse?" itd.
Svaka čast autorima, totalno su me izdriblali :cigar:
Znači palo je čišćenje kompa nekih sat vremena... nemam pojma dal je čist, za sad nema znakova "truljenja" :trust:
Četujem sa jednom cicom, kad se pojavi "njen" komentar tipa "evo ti moje slike sa putovanja"...
Arhiva 52kb... Al najsmešnije je što pričamo na engleskom, a ona je baš došla sa daljeg putovanja i o tome smo pričali. I eto, da je neko drugi
Svaka čast autorima, totalno su me izdriblali :cigar:
Znači palo je čišćenje kompa nekih sat vremena... nemam pojma dal je čist, za sad nema znakova "truljenja" :trust: