Šta je novo?

Trojanac rastura Live! MSN

Hahah i meni jedna drugarica "slala" slike...i ja skinem na komp (rarovan fajl neki mali) i unutra nesto.scr.... I da je bilo 1-3Mb mozda bih i otvorio ...ali skeniram sa NOD32 najnovije definicije..nista...stavim Advanced Heuristiku (ako se tako kaze :p) o5 nista..nisam hteo ipak da otvorim...a malo kasnije sam saznao da je to ipak nas troy :p...

Mada se to desilo i pre nego sto je ova tema nastala...ali eto..dobro se neko setio da upozori ostale da ne nasedaju na dobar trik! POZ

miranda ima poprilicnih problema sa transportima... poqsao sam da je koristim... medjutim izgubi konekciju bez razloga itd...
psi je ipak bolja alternativa

@nsviper: koristim je vec dve cele godine (cini mi se), i nemam problema. Ne secam se kada mi je zadnji put izgubila konekciju "bez razloga" a da je ziva internet konekcija. Jedina je fora sto bez nConvers add on-a je jako losha, tako da ako iko planira da je koristi obavezno da stavi taj addon.

и нико да не каже помоћу чега је најбоље ратосиљати се тројанца?

Napadose i mene danas... Sa poznatog kontakta. Odoh na google da vidim ima li resenja

Ako ne patite od nudge i šarenih backgrounda, pređite na neki 3rd party klijent. Moja preporuka www.pidgin.im.
Šareni backgrgroundi su taaaakva glupost... baš baš ne volim kad to neko uključi taman u nijansi da tekst teško ili totalno nečitljivim... Ali nudge... heheh... novi Trillian Astra ima... Ali kad na MSN primeniš A-Patch sa Mess.be pa imaš nudge bez pauze... heheh e to se stvarno zove skretanje pažnje :D

ja prekjuce ostavio ukljucen i otisho na posao,kad sam se vrnuo vidim otvoreno nekoliko kontakata,par normalnih koji nisu videli AWAY i jedan od ortaka sa nekim RAR-om,ali poshto nije bilo accept-a logicno napisao je sam YOU FAILED TO RECEIVE bla bla bla...

и нико да не каже помоћу чега је најбоље ратосиљати се тројанца?

Pa posle dva pokusaja nekih "resenja" nadjenih na netu, pala je reinstalacija Win-a... :trust:

Uzas znaci, danas me je isti kontakt(kao i prvi put) nekoliko puta napao, i ja kao necu da izbrisem i necu, i sad opet i iznerviram se, i ja je pitam ali ona nista nece da odg. onda ja malo upotrebim nas srpski jezik :p odmah je progovorila, kao ne moze da ga izbrise, stalno sam salje, sam se connectuje na msn, i ona ne moze da ga izbrise...

Koristim Mirandu vec duze vremena i uopste nisam imao nikakvih problema.

Koristim mirandu. Danas mi je od burazera stigla poruka:

My pics: http://26236.xaseruipolonastertion.com/51/03014/

I na tom linku se nalazi PIF fajl (providno skroz) od 125kb. Pošto koristim nod32, a neko je pitao da li je nod efikasan što se toga tiče, namerno sam pokušao da skinem fajl i nod je odmah reagovao. Pogledati sliku u attachmentu.

Prilozi

• 0wn3d.JPG
    0wn3d.JPG
    141.1 KB · Pregleda: 117
Evo potvrdjujem i ja efikasnost NOD-a

Evo ja da potvrdim efikasnost Anti-Vira.

Pih, ne radi na Mac OS X :(
Kakav je to virus, bre :D :D :d

Poslednja izmena:
Jel neko video da li NOD32 vidi ovakve pretnje?

Videće ako namestiš ovako. To kad namestiš svaki fajl koji se pokrene, pregleda... se skenira automatski. Nemoj da te iznenadi da ako ovo podesiš sve da ti prilikom DL-a sa sajtova posle klika DL krene kasnije, pošto NOD onda skida i pregleda isti fajl.

Vrh Dno