Šta je novo?

Troika pred gasenjem

Maelkum

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
609
Sudeci po vestima sa www.nma-fallout.com troika entertainment je u finansijskim problemima, buduci da im je izdavacka kuca activision obustavila novcane dotacije.Leonard Boyarski, osnivac kompanije izjavljuje da ce zvanicne informacije biti objavljene pocetkom februara, dok izjava Davida Marsha, level designera u troici ne ostavlja mesta nadanju:
I think the answer is for everyone to send me money so I can retire.In all seriousness, you don't have to worry about me, I'm a big boy and can take care of myself.
Prosto neverovatno, s obzirom da su se Vampire:Bloodlines ocigledno dobro prodavali.
The curse of the black isle continues.

Pokoj im dusi !

pa normalno da ce da propadnu kad prave iole inteligentnije igre koje moze da svari 5% gamera..

Zalosno, s obzirom da su njihove igre imale odlicne zaplete...

sa druge strana SVAKA njihova igra je imala i po koju KATASTROFALNU gresku.

Seca li se josh neko kiksa oko udaranja u level-barieru na cetvrtini odigranog Arkanum-a?
Krajnje tragicno, jer je Arkanum najinteresantniji virtuelni svet kojeg sam igrao...
+ odlicni sistem razvoja kataktera
+ FENOMENALAN zaplet...

Sushta suprotnost je Bethesda Softworks...
Sama izvedba Morrowinda je toliko dobro odradjena, da uopshte nismo ni primetili koliko je osnovna prica banalna...

eh da jeste li znali da se troika sastojala od oko 30 radnika a od toga njih 17 je radilo na vampirima?!?! uporedite to sa cifrom od oko 200 zaposlenih u recimo biowareu i bice vam jasno da je njihova poslovna politika vrlo drugachija... troiku sada trenutno chine samo njih 4ica koji su sjajni developeri i chine sushtinu ovog developera... a s obzirom da josh nisu pocheli da dobijaju bonuse od prodaje vampira jasno je da je ovo samo trenutno stanje ovog malog developera... dodushe nishta zvanichno za sada ...

btw koliko vidim jedini izbor u buducnosti za nachin distribucije malih developera sa kvalitetnim igrama i kvalitetnim originalnim idejama ce biti preko interneta.. bash sam shetkao netom trazeci da vidim shta ima u poudi od igara koje se distribuiraju preko neta i prijanto se iznenadio njihovim kvalitetom koji ce svakako rasti kako vreme prolazi i kako klasichni izdavachi budu vodili gamersku industriju u josh vecu propast (kvalitativnu)

Bash to, "steam" preuzimanje igara ce spasiti kvalitet i dati mnoogo novih, nezavisnih, talentovanih timova developera.

btw koliko vidim jedini izbor u buducnosti za nachin distribucije malih developera sa kvalitetnim igrama i kvalitetnim originalnim idejama ce biti preko interneta.. bash sam shetkao netom trazeci da vidim shta ima u poudi od igara koje se distribuiraju preko neta i prijanto se iznenadio njihovim kvalitetom koji ce svakako rasti kako vreme prolazi i kako klasichni izdavachi budu vodili gamersku industriju u josh vecu propast (kvalitativnu)
Jel' moze neki link, nemam ideju kako da nalazim takve igre?

Vrh Dno