Šta je novo?

Trka GF4 kartica....

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
Koja je najbolja od GF4 Ti 4600 kartica:
1.ASUS
2.MSI
3.Gainward
4.Neka druga ako ima:)
Molim brze odgovore jer mi je vazno vase misljenje(sorry ako je ovaj topic mozda vec bio:))

Asus, najbolje bi bilo da pogledas testove pa netu, vec ih u dovoljnoj kolicini ima...

Ja bih uzeo MSI, najjevtiniji je... A ako bih birao - isao bih na Gainward...

Amon_Ra je napisao(la):
Asus, najbolje bi bilo da pogledas testove pa netu, vec ih u dovoljnoj kolicini ima...

Nije ASUS ono sto je bio nekada...Ja licno bih uzeo Gainward-a :D:D:D

Znaci vi mi govorite da uzmem Gainward a ne Asus;) ok:)

Naravno treba napomenuti da je Asus uvek u startu skuplji za bar 150 DM-a...
P.S. Max kako mozes da preporucujes coveku kartu za koju treba da skidas bios druge karte, da se molis Bogu i obavis jos 10-ak stvari u toku jednog dana da bi se smilovala da podigne windows, kao sto si u svom testu i naveo ? :)

Leadtek , Gainward, Asus, Msi .......

MAD_MUzzY je napisao(la):
STB,LeadTEk, ... hm.. i nema vise :D

Ali nije ASUS vise ono sto je bio ... i da imam para za njega ne bi ga uzeo. Preskup je.

Nisam cuo da STB prozivodi Geforce kartice???

Da ... tj. proizvodio je dok ga 3D EF IKS :D (mora ovako) nije kupio i povuko ga za sabom u bankrot.

Sto se tice sta bi ja uzeo, LeadTEK-a ili jos bolje ako oces vec da se razbacujes sa parama - VisionTEK!

P.S
U vestima je pomenuta jos jedna korejska firma ... nikako nemogu da se setim kako se zove, ali je ona uvek bila poznata kao proizvodjac koji nije pratio referentne nVidianine dizajnove, i koji je stalno budzio karte sa dodatnim dother kartama koje su vodile racuna o Tv0ut-u ,video izlazu, HW monitoringu itd.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Da ... tj. proizvodio je dok ga 3D EF IKS :D (mora ovako) nije kupio i povuko ga za sabom u bankrot.

Sto se tice sta bi ja uzeo, LeadTEK-a ili jos bolje ako oces vec da se razbacujes sa parama - VisionTEK!

.

Pa Leadtek je skuplji za oko 10 usd od visionteka (btw visiontek koristi potpuno isti referentni dizajn kartice dok leadtek ima unapredjeni "biturbo" sistem hladjenja pa je verovatno i bolja kupovina)

1. mesto Gainward (bez svake sumnje)
2. mesto Leadtek (posebno su lepi ventilatori na grafickom chip-u)
:)

Djole je napisao(la):
1. mesto Gainward (bez svake sumnje)
2. mesto Leadtek (posebno su lepi ventilatori na grafickom chip-u)
:)

hm..ocenjujes kvalitet neke kartice po lepoti njenog ventilatora?

Po svim vecim sajtovima, na prvom mestu je uvek Gainward, sto zbog kvaliteta izrade, odlicne 2d slike, sto zbog dodatnih opcija, jedina zamerka je visoka cena. Odmah posle Gainward-a, makar sto se tice GF4, ide MSI.

A cija je ona silver sto je bila okacena na forumu...?

Covek je postavio pitanje koja je najbolja karta, samim tim ne verujem da se neko priblizio Asusu, ali ako gledate i cenu - e to je vec sasvim druga prica...

Vrh Dno