Šta je novo?

Trkačka igra neka

1Keci0

Poštovan
Učlanjen(a)
22.11.2020
Poena
50
Moja oprema  
Steam
K3C1
Pristup internetu
  1. Optički internet
Interesuje me neka vožnja koju preporucujete automobili pre svega ja sam gledao najnovije naslove pošto igram preko Cloud gaming servisa u opticaju su mi NFS Heat, Assetto Corsa Competizione, The Crew 2, Ride 4
Po meni od svih je NFS nekako najbolji iako je ovaj Heat losiji od Paybacka možda malo, Crew 2 je fokusiran na all around od auta do autobusa kolko vidim. Cene su svima slicne.

aseto korsa i nfs su dijametralno različite igre.
prva je simulacija, a druga je arkada, gde udaraš u bankine i odbijaš se neoštećen, kao loptica za fliper

Tastatura ili controller?

aseto korsa i nfs su dijametralno različite igre.
prva je simulacija, a druga je arkada, gde udaraš u bankine i odbijaš se neoštećen, kao loptica za fliper
ja rekoh da kupim prvu assetto corsu iz 2014 i Heat pa da uporedim sta mi se vise svidja, ima li neke razlike velike izmedju najnovije Corse i te iz 2014

Nemoj ni probavati AC. Ganjaj NFS, pCARS, pCARS 2, GRID, The Crew 2 itd.

Loša su oba.

MMO racing. Sta god to znacilo. Sakupljas poene, imas neke čalendje nemam pojma. Ja sam malo probao nisam mogao dugo igrati. Ovako po sjecanju mi je prva igra vise sjela. Ali opet, ja vozam simulacije i ako sam veliki ljubitelj arkada ali onda radije upali nesto drugo. Trenutno najbolja simkada koja je GT7. Ljudi bolja vremena prave sa controllerom ali na znam imas li pristup njoj.

Sto se ostalog tice jako je tanko trziste sa racing igrama. GRID nije sto je nekada bio. NFS nije sto je nekada bio pCARS 3 najgori u serijalu dok su pCARS 1 i 2 fantasticne. LFS je vec prevazidjen, DIRT serijal niko ne igra. Dobio zadnji DIRT nisam ga igrao mozda pola sata. Nikad ga vise upaliti necu.

Sada se igra nesto drugo. Racing igre nisu "nikom2 zanimljive. Fortnite kopije su IN. Ostalo sto igara guraju racing to su ozbiljnije simulacije.

Eh da, ako mozes obavezno probaj WRECKFEST. Ona je pozitivno iskustvo. Odlicna je sam onema sadrzaja kao FLat Out.

MMO racing. Sta god to znacilo. Sakupljas poene, imas neke čalendje nemam pojma. Ja sam malo probao nisam mogao dugo igrati. Ovako po sjecanju mi je prva igra vise sjela. Ali opet, ja vozam simulacije i ako sam veliki ljubitelj arkada ali onda radije upali nesto drugo. Trenutno najbolja simkada koja je GT7. Ljudi bolja vremena prave sa controllerom ali na znam imas li pristup njoj.

Sto se ostalog tice jako je tanko trziste sa racing igrama. GRID nije sto je nekada bio. NFS nije sto je nekada bio pCARS 3 najgori u serijalu dok su pCARS 1 i 2 fantasticne. LFS je vec prevazidjen, DIRT serijal niko ne igra. Dobio zadnji DIRT nisam ga igrao mozda pola sata. Nikad ga vise upaliti necu.

Sada se igra nesto drugo. Racing igre nisu "nikom2 zanimljive. Fortnite kopije su IN. Ostalo sto igara guraju racing to su ozbiljnije simulacije.

Eh da, ako mozes obavezno probaj WRECKFEST. Ona je pozitivno iskustvo. Odlicna je sam onema sadrzaja kao FLat Out.
Гледао сам WRECKFEST другар је играо ко што кажеш FLATOUT и NASCAR мешавина. Јеси играо можда WRC нови какав је тачно вреди ли да се узме и јеси играо можда Monster Energy Supercross има ли неке разлике са MXGP

Zivahna tema a niko da spomene Forzu…

Forza Horizon 5 probaj

Dirt Rally 2.0 je odlična igra. Tu je između simulacije i arkade. Bolja je od WRC igara po meni. A ima je i na GF Now predpostavljam da preko toga igraš.
Igrom slučaja imam Dirt 2.0 na Steamu od decembra 2020 nijednom sekundu je upalio nisam uzeo sam je jer sam trebo komp da uzimam ali otišle pare na drugu stranu, igrom slučaja nema je na GFNu neće iz nekog razloga da je dodaju nijedan iz serijala, WRC ima je na platformi , slažem se da je bolji Dirt po svemu, GFN servis idealan spasio me imam brdo igrica kupljene a krntija nista ne može da pokrene.
Zivahna tema a niko da spomene Forzu…

Forza Horizon 5 probaj
Bih da imam računar i da ili da je ima na striming servisu na kom igram.

Heat (prijatno iznenadjen) , The Crew 2 dobar.Forza 4 vrh igra , 5-ca kopija 4ke mada nije losa igra (jos je igram).Po meni dve ubedljivo najgore voznje u zadnje vreme Dirt 5 i Grid Legends.

Dirt rally 2 je dobar , Ali i WRC 10 je dosta dobar. Ako volis relly naravno.

Race Driver : Grid (2008) je dobra i zanimljiva, mada tehnički zastarela igra, sa ozbiljnim atakom na čulo vida (previše bloom-a i light piss filter, slično kao i Dirt 1).
Grid Autosport je već dosta bolji u tehničkom smislu, a fizički model je dosta dobra simkada (sa isključenim asistencijama i odgovarajućim simulation presetom). Grafički je primetno bolji od Grid-a iz 2008.

NFS Shift (2009) i Shift 2: Unleashed (2011) - dve veoma dobre i zanimljive simkade (sa isključenim asistencijama, obavezno).
Fizički model je nekako čudan (ili traži period privikavanja), po sećanju bih rekao da je tu noviji Grid AS malo bolji, ali su zato Shift-ovi generalno zanimljivije igre, sa primetno većim izborom staza i automobila. Zvuk i grafika su veoma dobri za to vreme, mada su u Shift 2 malo preterali sa napucanim kontrastom i saturacijom ali zato ima manje bloom-a i tog ''kartonskog/ispranog'' osećaja grafike, u odnosu na Codemasters naslove.

Dirt Rally i Dirt Rally 2.0 su veoma dobre reli simkade, a i Dirt 4 (sa ''simulation'' presetom) je u tom rangu.

WRC 9 može da se igra, jedina prednost u odnosu na Dirt su WRC licenca, ozbiljniji pristup karijeri, interfejsu igre i veći izbor staza, koje su duže i tehnički zahtevnije. Ok je i WRC 10 (bar 90% ista igra kao devetka) ali ima diskutabilnih promena (iritantni zvučni efekti i još neke degradacije gameplay-a), mada ima i nekih poboljšanja, ali WRC 9 mi je bolje ''legao''.

Assetto Corsa je klasa za sebe, po fizičkom modelu mnogo bolja igra od svih nabrojanih, plus zajednica, modovi itd. Tako da pomenute simkade nema smisla porediti sa AC, to je simulacija i zahteva odgovarajuću opremu.
Do pre nekoliko godina sam igrao AC sa reli modovima, ubedljivo najbolji utisak od svih racing igara koje sam probao, tu pre svega mislim na fiziku/ponašanje automobila ali i na mogućnosti modovanja, staze itd.

Race Driver : Grid (2008) je dobra i zanimljiva, mada tehnički zastarela igra, sa ozbiljnim atakom na čulo vida (previše bloom-a i light piss filter, slično kao i Dirt 1).
Grid Autosport je već dosta bolji u tehničkom smislu, a fizički model je dosta dobra simkada (sa isključenim asistencijama i odgovarajućim simulation presetom). Grafički je primetno bolji od Grid-a iz 2008.
Kakva je karijera u Grid Autosport? Prvi deo sam igrao i sam format karijere(pravljenje svog tima i napredovanje) mi je ostalo u odlicnom secanju.

Vrh Dno