Šta je novo?

Trine 2

Drvodelja

Čuven
Učlanjen(a)
08.02.2003
Poena
619
Frozenbyte radi na nastavku fantazijske platforme.

Developed by: Frozenbyte
Publisher: Atlus
Release Date: TBA
Genre: Platform
Website: http://www.trine2.com
Screenshots:
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

The team behind the fantasy action platformer Trine is taking a "more is better" approach with their sequel. The best part: online co-op. If you were a fan of the original, this is probably enough to convince you, but there's plenty more improvements on the way.

What we're talking about: Trine generated a lot of buzz for its engaging blend of action and platforming. The game allowed you to take control of three heroes with different abilities, and let you swap between them on the fly in order to conquer the game's many challenges. The sequel looks to expand upon that formula, offering up a far more enticing experience.

Where we saw it: I was shown a trailer at a behind closed doors demo at E3.

What you need to know: The game basically is taking the “more of everything” approach that most sequels fall back on. The game looks great, recapturing the original's vibrant color scheme, but it's the many new additions that make the game so intriguing. The first improvement is three player co-op, which is something most gamers who played the first will be happy to hear. The game's three classes (Knight, Wizard, and Thief) will also get new abilities as well as new specializations.

Point in development cycle: The game is still a year away, with a target release date of Spring 2011. That gives the developers plenty of time to get it right.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4xz5Ue8VJKw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4xz5Ue8VJKw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Odlicna vest,jedva cekam Trine 2! Keca sam presao 4 puta...:)

Jedva čekam nastavak ovog The Lost Vikings next-gena - jedan od retkih primera kako staru ideju primeniti na dobar način i napraviti super igru :)

I ja jedva cekam, bas lepa vest! Jedna bas zanimljiva igra po meni, i svidja mi se sto moras da igras sa vise likova da bi presao nivo. :D
Bilo bi zanimljivo da ubace jos nekog novog lika, sa ovom starom druzinom.

izasao ili izlazi uskoro?
kec je bio vizuelno najlepsa igra koju sam igrao, bolje od crysisa :)

Uskoro izlazi, tj. na prolece.

Predivno izgleda. Nadam se da ce ovaj put biti online coopa [mada kao i Guardian of Light, i ova igra je savrshena za lokalno deranje ispred monitora :D]

Biće i co-op, igra izlazi u aprilu za Windows, Linux i Mac. Moraću da kupim čim bude prvo sniženje, pošto sam prvi deo igrao pirata, ali ipak je 30 dolara bilo previše za ovako kratku igru. Lično se nadam da bi u multiplejeru moglo da bude više mozgalica tipa the lost vikings. To je možda i jedina stvar koja mi je falila u prvom delu, zagonetke koje se rešavaju pozicioniranjem različitih likova.

Odlicna vest, keca sam igrao i presao, cak sam ga pokretao vise puta. Dobro je da ce da malo poboljsaju grafiku, nije da se zalim na keca ali ...

Super vest.

Jedva cekam, odlicno izgleda.

Odlicna igra, jedva cekam nastavak.

Prelepo, u kecu sam uzivao! A ima i offline coop... Can't wait! :)

Ima, ima oba, ali meni se svidja sto ima i offline coop....

Offline coop je bio i u prvom delu, sada su dodali online coop.

Igra se pojavila ;)

Samo beta. :)

Samo beta, pa iako mrzim te bete i nedoradljene igre, skinucu bar malo da me mine zelja :), prvi deo mi je bio VRH !

Vrh je beta, na mesec dana od izlaska.

Vrh Dno