Šta je novo?

Trilema

Diablo 2

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2013
Poena
275
V20, Nokia 6 ili P10 lite? Moram da priznam da imam favorita ali zelim jos nekog da pitam da cujem misljenja jer bi mi ti bio prvi Android. Hvala svima unapred.

Pitanje je "bas tesko"
Isto kao da pitas da li da kupim Ferari ili jedan od dva juga
Poredis premium model i to jedan od najboljih sa srednje nizim segmentom

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Znam da posedujes V20. :) Pitam iz prostog razloga jer ja telefone smatram nuznim zlom, niti me previse zanimaju. Najradije bih kupio 950 xl ali win phone nema buducnost. Prosto receno, sad kad kupim ne zelim da mislim posle... Priznacu da je moj favorit V20.

Dobar odnos ulozeno-dobijeno.

Samo se desi da ga ljudi zacenjuju po 250e, sto je previse. Za 220-230e je best buy medju telefonima sa legalnom dvogodisnjom garancijom. Pricam o oglasima naravno.

Ni po cemu nije specijalan, da se moze reci da je zbog toga najbolji izbor, kao i P9 lite, ali je na svim poljima dobar(najbolji izraz bi bio dobar all-around uredjaj).
Dobar ekran, solidna kamera, brz FP senzor, auto-brightness, led notifikacije, 3/32 memorija, lep dizajn, lepo radi, brzo punjenje, dobra baterija, dobar chipset.

Poslednja izmena:
Hvala. Stize u utorak. :) Zasto je popularan P10 lite? Pa zbog odnosa. Zato je npr J5 mozda i najpopularniji fon u nasem narodu.
@Altru

Kakva je kamera na V20? To mi je, uz veliki ekran, najbitnija stavka... Na YT sve sam gledao i svi imaju samo reci hvale.

Poslednja izmena:
Hvala. Stize u utorak. :) Zasto je popularan P10 lite? Pa zbog odnosa. Zato je npr J5 mozda i najpopularniji fon u nasem narodu.
@Altru

Kakva je kamera na V20? To mi je, uz veliki ekran, najbitnija stavka... Na YT sve sam gledao i svi imaju samo reci hvale.

odlična...auto focus je kao brzi voz u odnosu na kamere koje sam imao ranije na telefonima...obrati pažnju na manuelni mod, naučićeš nešto više o fotografiji a ima i manje postprocesinga u tom modu...u svakom slučaju za kameru na telefonu je više nego dobra...

a wide kamera je kao da imaš go pro:)

Poslednja izmena:
J5 2016 je lesina :d

Nazad
Vrh Dno