Šta je novo?

Mobilni telefon Trilema oko izbora Xiaomi telefona

Koji mobilni telefon kupiti

The Filozof

Cenjen
Učlanjen(a)
20.06.2016
Poena
185
Trenutno koristim Mi 8 Lite koji me u principu lepo služi, ali mu baterija nije jača strana, pa sam odlučio da se u narednih mesec dana obnovim novim telefonom.

Čitajući ovde po forumu i internetu, nekako sam izbor sveo na ova tri telefona, pa mi treba savet koji od navedenih izabrati?

1. Mi 10T Lite
2. Redmi Note 9 Pro
3. Poco X3

Mozda nije lose da sacekas Redmi note 10 seriju, premijera je 4. marta. Posto ne menjas cesto telefon rekao bih, bolje onda da ides na neki malo skuplji ali da budes miran duzi vremenski period. Na tvom mestu ja bih birao izmedju Mi 10T i Redmi Note 10 Pro.

Svakako bih čekao do polovine sledećeg meseca, pq možda i njega uzmem u razmatranje, ali će u mu cena u startu sigurno biti znatno veća nego ovi gore pomenuti što sam naveo. Voleo bih da ostanem u njihovom cenovnom rangu.

Za sva tri fona važi - koliko para, toliko muzike. Razlika u ceni taman opravdava boljitke. RN9P je najjeftiniji ali za malu razliku u ceni X3 donosi 120hz, za nijansu bolji cipset, za nijansu bolju bateriju... Suma sumarum taman bolji koliko je skuplji. Treći donosi i Amoled... Generalno, ni jedan ne odskače toliko od RN9P da bi primetio neku bitnu razliku u radu. Samo je razlika u ekranima vidljiva.

Definitivno mi je privukao pažnju. 😁 Pored njega komotno bih mogao da izbaci Mi 10T Lite iz računice.
Ja ga koristim od kada je došao u Telenor(jun-jul prošle godine) i mogu ti reci da je super fon. Ne znam da li voliš sa zakrivljenim ekranom ali izgleda premium, i radi isto tako. Ja sam prešao sa Pocophon F1 i tu su mi negde s tim da mi je ovaj stvarno prelep.

Ne znam kakav je taj novi, ali evo mi 10T lite ima večeras od 18h do 20h na Mi-Srbija na akciji, 33k cena.
Hvala za info. Telefon ću uzimati tek za dve-tri nedelje.
Ja ga koristim od kada je došao u Telenor(jun-jul prošle godine) i mogu ti reci da je super fon. Ne znam da li voliš sa zakrivljenim ekranom ali izgleda premium, i radi isto tako. Ja sam prešao sa Pocophon F1 i tu su mi negde s tim da mi je ovaj stvarno prelep.
Nisam nikada imao telefon sa zakrivljenim ekranom, ali to mi sigurno ne bi smetalo. Nije loše malo za promenu da probam ibtakav telefon. 😁

Vrh Dno