Šta je novo?

Trilema Nord 2 vs Xiaomi 11 lite 5g NE vs Poco F3

zaree

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koji telefon uzeti od ova 3?
Ako je neko možda imao iskustvo
Ili eventualno Samsung A52s?

Kod tebe koktel ljubavi :D. A52s, a ako ne njega, onda Nord 2.

Totalni :D
Nord je tu najskuplji pa Samsung
Aj da kazem da mi je kamera najbitnija, oko brzine kontam da su svi tu

Ako je kamera najbitnija onda idi na Nord 2. Mislim da ima bolju kameru.

Eto ga sad :D
Ili da se isprsim za još 100e za S21 fe(gde je baterija lošija i nema punjač)

Baterija je na 888 prosek, ništa više od toga, ali imaš dobar support za nadolazeće Androide, ma kakvi oni bili :). Ja sam juče dobio na poklon Honor 70 i malo je reći da sam oduševljen telefonom. Pored S22 Ultra koji imam kao primarni, ovaj mi je nekako pravi refresh.

Kontam zbog kamere da je S21 fe najbolji od ovih što sam nabrojao
Imao sam Honor, fenomenalno izgleda, tanak lep lepo leži u ruci ali je imao neke čudne sitne bagove oko aplikacija pa me je to nerviralo

+1 za Nord 2, možda i najbolji telefon koji sam imao u poslednjih 5 godina a promijenio sam ih iha-ha. :)

Imao sam Honor, fenomenalno izgleda, tanak lep lepo leži u ruci ali je imao neke čudne sitne bagove oko aplikacija pa me je to nerviralo
Ja sam prodisao od kako sam na honoru. Prvo, nova 10,sada magic 4.Godinama sam bio na saomiju, posle njega honor je melem.

Nikako taj tel. Užas. Iako ima SD 888 sve mi je bilo nekako usporeno, gestures loše odrađene, sporo otvara kameru itd .. fotke nisu loše, sporo se obrađuju kad okines, nekad daje mutne. Baterija i punjenje za plakati.

Uzeo Nord 2, prodisao. Što je neko iznad napisao nisam imao bolji tel u poslednjih par godina.

Nazad
Vrh Dno