Šta je novo?

Trilema (Graficke kartice)

findecko

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poena
169
Pozdrav, doslo je vreme da najzad promenim graficku karticu ,cekao sam da padne cena ovih najjacih modela i sad imam izbor :

1. ATI 7950 210 eura

2. Geforce GTX 670 210 eura

3. Geforce GTX 760 190 eura

Odmah da naglasim da su cene koje sam naveo takve preko newegg sajta i konvertovane su iz dolara u eure . Graficku bih uzimao odatle , imam osobu koja moze da mi donese , ne zelim da ovde dam hrpu novca vise.

Takodje imam podpitanje : Da li bi ove kartice mogle da stanu u moje sadasnje kuciste http://www.itsvet.com/proizvod/zito-s8031-c43-400w/comp_comp_case/316/600

Kupi kuciste obavezno,a sto se tice grafe isao bih na 670 asusov model,fino je naklokujes I dobijes skoro 680.Koje napajanje imas??

Takodje moj glas za gtx 670!

Au , nema sanse da stane ni jedna od tih kartica kod mene ,mozda jedina ova 760 ali necu da se zezam , ipak cu prvo izgleda kuciste da promenim.

Znaci da uzimam ovu 670-icu?

760 je bas mala kartica. Verovatno neces morati kuciste da menjas.
Trebalo bi da je tu negde snagom sa 670.
Kod nas kosta ~225€, ali imas 3 godine garanciju.

Evo da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde kad mi je vec usput da li bi sve ove graficke mogle da se ubace u CM HAF 912+ kuciste?

Odlicno ,prvo cu da pojurim ovo kuciste pa cu onda da nastavim sa pazarenjem graficke ,taman da sacekam jos malo, hvala na brzom odgovoru

moj glas ide za hd 7950, 1gb vise vrama i 384-bit. bolje za nadolazece igre

Prvo, stvarno treba da uzmes novo kuciste, steta da u to zito drzis i5 3570K i jednu od ovih grafickih. :d;)

Drugo, najbolja od te tri karte je Gigabyte OC gtx 670. I za nju ti jedino preporucujem da je doneses iz inostranstva, jer razlika u ceni je veca, pa ti je lakse da podneses rizik sto ces je imati bez garancije. Za ove dve druge je manja razlika u ceni, pa je bolje da ih uzmes ovde sa tri godine garancije.

Najbolja GTX 670 je Asus TOP, ova Gigabyte je na drugom mestu, za nijansu iza. U igrama radi na 1150 Mhz kod mene, kod Dexter013 radi na 1200. Performanse su iste kao default GTX680.

Ova Asus GTX 760 je dobra karta, a 7950 nije tako dobar kao GTX 670 za igranje, pogotovo po istoj ceni od 210 eura.

Na kraju, na tebi je odluka.

Nije mi jasno zasto uopste narucujes stvari od preko ako ih vec imas ovde, ok kapiram da je preko jeftinije ali racunaj i na faktor rizika da dobijes neispravnu graficku ili da imas problema sa njom, sta ces onda? Da je to tako carno i bajno od preko da se narucuje pa niko u Srb ne bi nista narucivao nego od preko nabavljao sve...

Uzimaj u razmatranje i GeForce GTX 590
Posto imas vec 6xx kao izbor,zasto ne jos jedan korak u nazad.
Mislim posto je vec tu blizu.

jeste blizu ali nikako nisu slicne dok je sta drasticno promenjeno u 7xx a da nema na 6xx? Naklokovana 670 ce dostici 770 a uz to ce dosta ustedeti...

Nazad
Vrh Dno