Šta je novo?

trikovi i fore u pes4......100%

Mikri_Mousse

Slavan
Učlanjen(a)
01.06.2006
Poena
304
Koga zanima neka pusti poruku u forum...hvala!!!!!ODGOVARAM NA SVA PITANJA:whip: :whip: :whip: :whip:

kako eto radi zvezdu posle gola? :whip:

Poslednja izmena:
Ma ne treba snimak....u trenutku dok sutiras i igrac se sprema da to ucini ti napuni sut do kraja i drzi brzo trcanje.....probaj pa mi javi....

Cek znaci dok trcim stisnem sut pa onda dodam do kraja?

Ali golman mora barem malo izaci.........................moras da brzo trcis,zatim pustas trcanje punis sut do kraja i onda opet drzis trcanje...aj probaj

Probao sam,
nisam uspeo da dam go ali skapirao sam kako to treba da ispadne...nije los potez za kontre kada ima malo protivnickih igraca u 16.

Evo jos jedna forica zaustavljanje u mestu iz punog trka |samo sa loptom| pustis sve i stisnes L1. PES5

kako?
a makazice se rade kada nabacis nekom igracu i onda kliknes istovremeno L1 i L2(ili bi R1 i R2) kod mene "e" i "c" i drzis ih i pomeris igraca malo napred(prema golu) i onda pustis e i c i jednostavno sutnes...
vezbajte pa javite...

MM, ajde neki savet kada se deganzira lopta, tu me uvek nadskoce ili zjbu za posed....

za lob sam znao
nego kod kornera 99% je gol na sledeci nacin
sa desne strane ili leve, bitno je da samo igrac bude levak ako je sa desne i obrnuto znaci,
pomeriti pravac skroz od gola, zatim dva puta lagano prema golu, centarsut do pola,posle centar suta drzati prema golu i uglavnom igrac skace i daje gol

kako ide sut po zemlji???
i znam jos da se deganzira na q+a extra jako(lopta ide do poslednjeg igraca u napadu)...
sad skidam hamachi i trazim patch 1.1 ...
poz

Greg je napisao(la):
MM, ajde neki savet kada se deganzira lopta, tu me uvek nadskoce ili zjbu za posed....
Uvek degandziraj na D.........Cim golman pocne da degandzira ti drzi na dole..........................................lopta ce ti ici pravo na vugla,POKUSAJ PA JAVI

Aloj,ljudi.........:wave: Ovde smo da bi svojom rutinom u pes4 i snalazljivoscu naucili druge ili usavrsiti svoje suterski i druge mane,zato vas molim da stavljate tacne informacije o trikovima,forama,driblinzima........Takodje,ako vas bude zanimalo bilo sta u vezi pro4 samo recite,odgovaram na sva postavljena pitanja,UNAPRED ZAHVALAN/Vas Mikri:wave:

ja igram na joypadu, trebalo mi je dok provalim sta je D... (a sta je i q+a)
hvala.

Kako se rade originalni driblinzi pojedinih igraca (Ronaldinho, C.Ronaldo...)?
Jednom mi se desilo da Recoba sutne loptu prema golu ko sto je C.Ronaldo sinoc centrirao (onako kad ukrsti noge).

Znam da ima fora ali nisam obavesten kako,Cuo sam da ima fora za plasiran sut,sto mi se desilo 10X,JEl znas ti neku dobru foru?:mad:

Za Ronaldinja ako hocete onaj njegov dribling dok vodi loptu, ali bez brzog trcanja, tri puta pritisnete q (mislim da je to L1)

Nazad
Vrh Dno