Šta je novo?

treperi slika kad je prikljucena kablovska

wild1waltz

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2005
Poena
319
ne znam da li sam pogodio forum, ali od nedavno, na monitoru (samsung syncmaster 711mp) treperi slika samo kad je prikljucen na kablovsku.

dok se gleda tv program nisam primetio nikakve smetnje.

Lose uzemljenje i jaci signal. Ima dosta tema o tome, pa cak i ja sam imao isti problem. Resices ga tako sto ces nazvati kablovskog operatera i reci da ti treperi slika i da ti smeta ocim, kao i da ti nameste galvanski separator.

Lose uzemljenje i jaci signal. Ima dosta tema o tome, pa cak i ja sam imao isti problem. Resices ga tako sto ces nazvati kablovskog operatera i reci da ti treperi slika i da ti smeta ocim, kao i da ti nameste galvanski separator.

jel mogu nesto sam da uradim?

da se ne radi o ptt-u zvao bih ih, ali citavo naselje po citav vikend nema signal, a njih boli uvo. drugim recima svako resenje je brze od cekanja da oni nesto rese:mad:

da li postoji i neko gotovo resenje da se kupi?

ako se ja dofatim lemilice, ima celoj zgradi da "ukinem kablovsku" :-devil-:

Mislim da ima da se uzme gotovo, ali nije bas jeftino. Vidi mozda ima u Radio klubu. Stvarno ne znam gde bi moglo da ima. Mozda i u radnjama gde se prodaje satelitska oprema. Negde je bilo da moze i sa neta da se naruci.

Imam isti problem. Samo je SBB kablovski operater u pitanju. Zvao sam danas tehnicku sluzbu pa cemo videti da li ce biti reseno u dogledno vreme. Inace u radio klubu ne drze taj galvanski separator. Mozes da pogledas kod ove firme www.dual.rs

Posto je bio, ako nije tajna? Jel moze kontakt firme na pm...

Problem resen. Kontaktirao sam korisnicki servis SBB-a, prijavio reklamaciju. Dosli su momci u rekordnom roku (24 sata) i postavili galvanski separator i treperenja vise nema :banana:

Poslednja izmena:
Vrh Dno