Šta je novo?

Treperi ekran na LG L204 wt???

Zlatann

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2007
Poena
319
Imam ga godinu ipo . To treperenje se prvi put pojavilo letos ali sam zakljucio da dolazi do toga usled velike temperature u sobi , medjutim ponovo primecujem intenzivnije titranje ili treperenje slike posle samo sat ili 2 rada monitora . Jel neko zna o cemu se radi. Nije to nista spektakularno (da bih mi priznali garanciju, barem mislim) ali nije normalno slozicemo se.

Ja sam video zanimljiv problem slicne prirode kod komsije. U pitanju je bio monitor Samsung 920N, cini mi se, povezan preko analognog ulaza (DSUB).

Da skratim pricu, nakon zamene graficke i nekoliko meseci gledanja u sliku koja treperi, na kraju se ispostavilo da smetnje dolaze od kablovske kroz kablovski modem povezan preko USB-a. Problem su na kraju resili ljudi iz SBB-a tako sto su stavili galvanski izolator na kablovsku instalaciju u stanu.

Isto se desavalo kada se prikljuci tv-out sa graficke za TV. Onog momenta kada se iskopca antenski kabl iz TV-a vibracije su prestajale. Naravno, desavalo se da slika ne treperi uopste.

Interesantno, probacu da malo testiram .... Hvala na odgovoru

Mislim da nije to u pitanju. Malo sam premestao tj. iskljucivao modem ...

Nazad
Vrh Dno