Šta je novo?

"Treperenje" slike u igri!

nDiablo

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2005
Poena
309
Ljudi, molim vas pomagajte!
Ovaj cudan problem mi se javio od kada sam uzeo prolink 6600le goldenlimited!
U NFS Most wanted-u senka ispred automobila nekako se pojavljuje-nestaje, u nekom tripu je, u delovima senke se providi put... :S:
U FarCry-u zemlja se te vidi te postane nekako crna, ne znam kako da objasnim, menja se slika u zavisnosti od mog polozaja... :trust:
Sta je ovo? U cemu je problem?
Stavio sam najnovije drajvere i nuje pomoglo u resavanju problema!

Inace igre lete bez ikakvih problema!

Amd Athlon64 2800+, chaintech vnf3-250, 2x512 kingmax ddr400, sata 160gb maxtor

I da ne zaboravim, kada odem na "display properties" i stisnem "advanced" slika nestane koj sekund pa mi se pojavi prozor "nvidia gforce 6600le properties"! Probao sam i ovo da resim menjanjem drajvera ali nista...

Pomagajte!!! :bottle:

Mozda je temoeratura GPU visoka,ono za Far Cry je vec poznat problem za nVidia karte probaj da search-ujes na forumu ima price kako se resava za pomenutu igru.

ma ne... za far cry je to sve normalno, poshto je igra starija od grafichke... pa je ne prepoznaje bash najbolje... skini patcheve za igru... imash ih na njihovom oficialnom sajtu... trebao bi sve da ih skinesh koji postoje...
za most wanted nemam pojma meni je radio sasvim solidno...

no

Kisa je napisao(la):
Je l' ti procesor na difoltu?

Jeste, niam ga klokovao, nema potrebe! Radi na 1800mhz

A temperatura graficke bez napora je ~30 stepeni, kada igram neku igru ne prelazi 40 stepeni

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Josh jedan dodatak Dorry-jevom izlaganju....- moras imati original igre da bi mogao da pokrenesh patchevanu verziju naravno, da ne bude zabune. :)

Poslednja izmena:
DjoleNS je napisao(la):
Josh jedan dodatak Dorry-jevom izlaganju....- moras imati original igre da bi mogao da pokrenesh patchevanu verziju naravno, da ne bude zabune. :)

True, ali neka udari search po forumu i naci ce kako pravilno da patchuje verziju koja nije original.

Zbunicesh choveka, pa ce posle da postavlja svakakva suvishna pitanja a pogotovo za ovaj forum. Najbolje je da sam mucne glavom pa ce reshiti problem.. Al nije fora ni da mu odmazemo... :)

Ma brate opusti se sa grafickom je sve ok problem je u igri FarCry na primer ne podrzava VS 3.0 pa zato imas problema sa njom i jos nekim igrama lepo ti je covek gore rekao skini patch dovoljan je 1.1 imas ga www.megagames.co.yu a da bi ga instalirao treba ti farcry.reg iskopaj ga negde na netu i problem resen.

Hajime je napisao(la):
Ma brate opusti se sa grafickom je sve ok problem je u igri FarCry na primer ne podrzava VS 3.0 pa zato imas problema sa njom i jos nekim igrama lepo ti je covek gore rekao skini patch dovoljan je 1.1 imas ga www.megagames.co.yu a da bi ga instalirao treba ti farcry.reg iskopaj ga negde na netu i problem resen.

Pod jedan: FarCry podrzava VS 3.0 kad se patchuje na verziju 1.3
Pod dva: Ne mora da znaci da farcry.reg uvek radi - a pored toga on je kao neki "krek" ;)
Pod dvaB: Procitaj pravila foruma vezana za pirateriju
Pod tri: Gde su ti tacke, zarezi....?

Ne znam zasto skreces sa teme i ako ne mozes da mu pomognes bolje cuti ali ajde.
Pod jedan:rekao sam da mu je dovoljno da instalira verziju 1.1 i da mu je to dovoljno da bi mu igra radila sa VS 3.0 sto da se cima i da skida stvari koje mu ne trebaju sa neta.Ja sam inace imao isti problem.
Pod dva:necu ni da komentarisem
Pod tri:Tvoje reci:True, ali neka udari search po forumu i naci ce kako pravilno da patchuje verziju koja nije original.
Pod cetiri:.........,,,,,,,,,,,,,,,, evo ih :)

Jao... Drugi post, a vec... :whip:

1) Mislim da je bolje da stavi verziju 1.3 jer ima dosta poboljsanja u odnosu na 1.1 - guglaj malo i videces. Plus, u verziji 1.31 (ili 1.3) imas opciju za HDR rendering ;)
2) Naveo sam da je on kao neki "krek" jer se moze naci samo na WAR-EZ forumima i na P2P clientima, a znas sta on tacno radi? Menja u registryju install path igrice da bi mogao da se instalira patch, ali ne uspeva za verziju 1.3 - u vecini slucajevima to radi za verziju 1.1. Da bi mogao pravilno da instalira patch na 1.3, nek udari search po forumu i nadje kako pravilno da patchuje.
4) Ha. ha. ha., jako smesno...

Ne zelim da ostavim neki pogresan utisak, samo sam zeleo da mu pomognem posto sam se i ja cimao ranije oko toga i bio sam u tripu da mi stara graficka ne radi kako treba a ovo moze da ide u beskraj pa da prekinemo ovde. :)
Samo se nadam da smo mu pomogli.
Srecna nova godina. :cigar:

Poslednja izmena:
Naravno, ma uvek je najbolje, shto vazi i za svaki program, da lepo instalira sve najnovije patcheve... Nishta mu nece shkoditi ni ako instalira 1.33... :)
Ako sam dobro zakljuchio, ovde je zabranjeno prosledjivanje adresa crack sajtova i takvih linkova, ali ne i samo spominjanje izraza "crack"... ne?
Dodao bih josh jednu igru koja isto ne radi bez patcha - The chronicles of Riddic :)
Kad se samo setim koliko sam ludeo kad mi prijavljivalo da nemam openGL dok nisam provalio da je u pitanju samo patch!!! :D Mislio sam da mi neshto stvarno nije u redu s kompom... (kao i ovaj dechko) :D ...Posle je sve prelepo proradilo... -inache bash je dobro optimizovana igra, divno radi i izgleda!
Takodje zelim lepa iskustva svima u ovoj godini, i kvalitetno vreme! :)

Hajime je napisao(la):
Ne zelim da ostavim neki pogresan utisak, samo sam zeleo da mu pomognem posto sam se i ja cimao ranije oko toga i bio sam u tripu da mi stara graficka ne radi kako treba a ovo moze da ide u beskraj pa da prekinemo ovde. :)
Samo se nadam da smo mu pomogli.
Srecna nova godina. :cigar:

True, aj da prekinemo... Srecna nova! ;)

Nazad
Vrh Dno