Šta je novo?

Trenutno najbolji ADSL u Zemunu...?!

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Pored ovolikog trosenja vremena na ovom forumu i ostalim destinaciama na netu danas dobih racun za fon i :zgran: chaos a.d.!!!!!

Ne smem vise da provorim ovoliko vremena na netu u dail up-u.

Mozete li se pohvaliti sa efikasnosti i efektivnosti na podrucju Zemuna.
Nije mi bitna brzina, vazno da je flat i pouzdan.

Hvala.

@Srbin do jaja
Video sam tvoj post, ali me interesuju malo i komentari, sugestije.

Poslednja izmena:
Nista nije pouzdano, a ja bih preporucio, ako imas kesha YUBC ili EUnet

Poslednja izmena:
Johnny B. препорука за Птт, имали су проблема који су сада прошлост (већина проблема је била због радова телекома). Нет шљака ок, п2п такође, нема филтрирања и глупости, Ка'нтер 40-65 пинг без лага и тако... Управо су решили највећи проблем, а то је цена, тако да су сад један од бољих избора.

поздрав

Ptt katastrofa. Dnevno uspem da provedem plafon dva i po sata na netu. Došlo je dotle da sam morala da kupim dail-up modem, ne rešavaju problem, već kažu da na zemunskim brojevima ne mogu ništa. Odlazim od njih, probaću sa Sezamom ili Eunetom.

Ja sam tacnije u Zemun polju i imam dosta dobru dailup konekciju.

Da li to ima veze sa ADSL-om?

Aj da ne otvaram novu temu, mene isto zanima da kažem najkvalitetniji ADSL provajder, na opštini Čukarica. Br. počinje sa 25***** - čitao sam o nekim ogromnim gubicima paketa, pa ako nije problem da mi preporučite firmu (ako ipak jeste problem bar na PM) koja bi ispunjavala sl uslove:
-znači da nemam problema sa tim prekidima i gubicima paketa
-uzeo bih flat 256/64 pa bih da iskoristim max, to jest da ne zatvaraju nikakve portove niti ograničavaju količinu ili protok (na 1. mestu)
-da li postoji mogućnost da se ne plaća uspostava i oprema, tj. da se iznajmi od njih dok se koristi njihov net, i koje to firme praktikuju

Znam da ništa nije savršeno, ali neko najoptimalnije rešenje bi bilo poželjno.

Udarao search, gledao slične teme, čitao izmedju redova, ali opet nisam siguran... Otprilike sam shvatio da sa ovima sa prefixom beo ne bi trebalo imati posla :D

Hm...recimo Verat. Imali su do nedavno problema u radu, ali su izgleda to resili i stvarno sam prezadovoljan kako radi. Imam kod njih ADSL vec skoro 2 godine, bilo je manjih prekida u radu ali nista katastrofalno. Ne filtriraju nista, to su naveli i na sajtu, ne placa se setup, i dobija se oprema od njih.
Nemam ADSL kod YUBC-a, ali sam godinama bio kod njih na dialup-u, i uglavnom sam bio zadovoljan. To je jedini provajder za koga za NIKADA nisam cuo nista negativno u vezi sa ADSL-om.
Beo-boraniju znas i sam da treba da izbegavas, a sto se tice Telekoma, ja bih sacekao jos malo da vidim iskustva ljudi kada sa njim kada pocnu mase da koriste njihov ADSL. Poz

Samo još jedna sitnica. Na YUBC-jevom sajtu ne naglašavaju, pa da priupitam, jel se plaća dodatno uspostava (kapiram da bih sam mogao da je odradim, ali ko pita ne skita, ili je obrnuto :D)?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno