Šta je novo?

Trenutni izbor...

implant

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2003
Poena
619
Dvoumim se ovih dana oko izbora nekog combo uredjaja ili nekog cd rezaca...

Kakvo je generalno misljenje o combo uredjajima i koje proizvodjace mi preporucujete a koji su za izbegavanje...?

A sto se tice cd rezaca...slicno pitanje koji rezaci su najbolji izbor...

btw. odgovori tipa "uzmi Plextor" mi nece mnogo pomoci...iz znate kojih razloga ;)

pa lite on je bio prilicno dobar u poslednje vreme.

bar sto se rezaca tice

LiteOn, a mozes i neki polovan plextor(znam da si reko da te ne zanima, ali je skoro neko ovde prodavao jedan primerak po mnogo povoljnoj ceni, pa mozes da proceprkas malo...).
A sto se tice Combo uredjaja, ako nemas DVD rom onda uzmi combo, jer ces moci da citas DVD-e koji ce postajati sve popularniji i popularniji... nadam se da mislis na kombo koji moze da cita i reze CD-e i cita DVD-e, a ne na onaj sto moze i da reze DVD-e...

pa da bas taj combo...uzeo bih ga ali nisam bas siguran u kvalitet i trajnost tih uredjaja....zato sam i poslao ovaj post...

a opet...ako se odlucim za njih, onda koji combo od ovih sto se sada nude je ok...?

Cuj..

Ja imam neki LG combo.. Svi kazu da je LG shit, ali mogu ti reci da je em tih, em brz.. neznam kakvo je stanje u YU, ali ako mozes, uzmi ga.. Ovde kosta 50 EUR. Mislim uopste nije skup! Toliko od mene..

Model je LG Combo DVD/CD-RW 4520B

Caos..

ne znam bas

kombo bas i nije preporucljiv pogotovo ne philips.Naravno to je licno misljenje, bolje je da kupis jedno pa drugo nego da sad kupujes kombo

PS. ovo je samo alternativa naravno

Vrh Dno