Šta je novo?

Trenutni bestbuy GF4 TI4200?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Posto su ove kartice sasvim zadovoljavajucih performansi i po veoma solidnim cenama, koja kartica iz doticne serije bi se mogla okarakterisati kao Best Buy?

MSI , imao sam ga par dana, samo preporuke, primerak koji sam imao se klokovao na 320/670 ili tu negde. Sav je u bakru tako da i nije cudo :)

Abit Siluro, eventualno u OTES izvedbi.

A to ti govoris iz iskustva, video/probao si Abit 4200 OTES ?
Ili jos bolje, neki ga prodavac ima u svojoj stalnoj ponudi ?
I pride ima dobru cenu, tj. odnos cena/performanse, ipak je to kriterijum za best buy ?

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
A to ti govoris iz iskustva, video/probao si Abit 4200 OTES ?
Ili jos bolje, neki ga prodavac ima u svojoj stalnoj ponudi ?
I pride ima dobru cenu, tj. odnos cena/performanse, ipak je to kriterijum za best buy ?

Pozdrav!

Siluro 4200 što u 4x što u 8x imam u svojoj mašini već duže vreme i prezadovoljan sam istom. Ne u OTES izvedbi ali mi se sviđa ideja izbacivanja viška toplote napolje. Za OTES sam rekao "eventualno". S obzirom da je OTES "eventualno" onda preostaje klasičan, koga ima kod barem jednog domaćeg prodavca što pouzdano znam. Kombinacija odličnih performansi/cene/eventualno izbacivanja toplote je za mene bestbuy.

U čemu je problem i čemu prozivanje, već po treći put?

Judge je napisao(la):
...
U čemu je problem..

Preporučuješ karticu koju je praktično nemoguće kupiti, pri tome košta 50% od klasične Ti4200 i još kažeš da je best buy. Da se traži najbolji Ti4200 ne bi imao ništa protiv.
Samo to, ništa lično.

Pozdrav!

Ne znam za Abit-a, ja sam jurio da ga nabavim, kad sam kupovao graficku, i nije bilo sanse da se nadje...

Ali zato MSI-a ima....
Odlicna su im Ti4200 kartice...
Cena je odmerena...

Imam jednu u masini vec nekih 6 meseci i prezadovoljan sam. Sasvim solidna slika, prilicon brza...
Moze da se overklokuje dobro, samo sto ja to ne radim, niti cu ikad, jednostavno mislim da nije vredno rizika za nekih 100-ak poena vise u 3D marku.....

Dakle glas za MSI-a definitvno...

Pogledaj LEADTEK WinFast A280LE TD. Izgleda tolkiko bedno,a tako dobro radi da je to nesto neverovatno. Imao sam je do jiuce ali je zamenih za MSI Ti4200 i mogu vam reci da je 2D LEADTEKa 2x ostriji i bolji od MSIa. Taj "bedni" LEADTEK kosta 100eura

Vrh Dno