Šta je novo?

Tremalna Pasta

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

weasel

E4
Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
Htre bih da kupim neku kvaliteniji do 10 evra za procesor.Jedni kazi da je cooler masteraova dovljno dobra a durgi da se njome nista ne postize
Koju pastu i gde da kupim ?

Shto ne pogledash HH sobu eno chovek nudi Arctic Silver za te pare...

Ili kupi cooler master premium. Zadnji put kada sam gledao je bila nesto oko 450din sto je dosta povoljnije nego artic silver 5 a podjednako je dobra.

Samo pazi posto ima dve verzije cm premium paste. Trazi onu koju pravi Shin Etsu za cm. Shin Etsu paste vaze za najbolje (bolje i od izvikanih as5) samo sto ih je tesko naci, ova koju prave za cm nije bas kao njihova ali je extra dobra za te pare.

Poslednja izmena:
ja sam kupio cooler master "high performance kit", platio 150din, razocarao se. Kao sto je Danijel00 rekao - ko krema za ruke. Sit sam se napatio da ostane tamo gde sam je naneo... Ona speeze sto ide uz kulere je najbolja ali je nema nigde posebno...

Zvezdas, bolje kupi pivo za te pare, posto neces nista time postici... 😉

A i to sto kazes.Sada Pivo a kad dodju letnje vrucine kupicu pastu do tada ce kaladont da sljaka 🙂

Je l' zna neko gde ima da se kupi ta cooler master premium u NS-u? Zvao sam na nekoliko mesta i ne da nemaju tu pastu nego nemaju nista.

DuleC je napisao(la):
Je l' zna neko gde ima da se kupi ta cooler master premium u NS-u? Zvao sam na nekoliko mesta i ne da nemaju tu pastu nego nemaju nista.
Imas u Media Art Computers (barem je bilo pre par dana, tacnije u petak), Cara Dusana 40.

tamo sam i ja uzeo, ali kazem, krema za ruke....

pa kupio si high performance pastu. to i jeste krema za ruke.
ja sam lepo naglasio da je od cooler mastera samo premium by Shin Etsu dobra pasta.

Znam da sam to kupio, i rekao sam da sam to kupio...To je jedina pasta koja tamo ima...Tu koju ti pominjes ja nisam video tamo (u Media Art comp. NS), a ni u kombijima koji im dovoze robu iz imtela.

Nazad
Vrh Dno