Šta je novo?

trebam pomoć,,instalacija osx,,intel dual core 2.33 i g31chipset

wwatra

Slavan
Učlanjen(a)
17.10.2007
Poena
301
ljudi pomoc
pokusao sam u par navrata macosx instalirati 10.4.7 i 10.4.8,,instalacija protekne u najboljem redu i kad se macosx buta pojavi se jabuka, kruzic pocne da se vrti i stane sve zamrzne i tako non stop,,pokusavao sam da u biosu disable sve sto ste ranije pisali ali nista isto sve,,instalacija ide na hdd bez particija,tj hdd je nov prazan,,molim pomoc!!!!!!

ljudi pomoc
pokusao sam u par navrata macosx instalirati 10.4.7 i 10.4.8,,instalacija protekne u najboljem redu i kad se macosx buta pojavi se jabuka, kruzic pocne da se vrti i stane sve zamrzne i tako non stop,,pokusavao sam da u biosu disable sve sto ste ranije pisali ali nista isto sve,,instalacija ide na hdd bez particija,tj hdd je nov prazan,,molim pomoc!!!!!!

Ostatak hardvera, tj. kompletan hardver?

Poslednja izmena:
ok ,hvala,zaboravih navesti cjeli hardver,,intel dual core 2.33 e6550,,asus 5KPL(g31),ICH7 southbig,gigabit lan conroler160gb hdd maxtor,2 gb ram 667,asus dvdrw nije sata,usb m-audio fast trac pro,integrisana zvucna je iskljucena u biosu.

zaboravih,,video karta geforce Evga 8600gt 256mb

a imao do neki dan intel 3.0(box630) sa asus 915pl plocom,i jas macosx 10.4.7,,koji je radio presavrseno,,rekoh da se ponovim prodah ovaj stari i kupi sebi moru :(

Vako.
Mislim (skoro sam siguran) da je problem do ploče, tj. nisam siguran da je G31 podržan od strane OS X-a. Takođe mi je sumnjiva i grafička, ali definitivno mislim da je u pitanju ploča, tj. inkompatibilnost iste sa OS X-om.
Pogledaj tread o kompatibilnosti hardvera.
http://benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=103838

Vrh Dno