Šta je novo?

Treba pomoc za orginalni NWN

Fantomacan

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2004
Poena
604
Zaglavio sam se u 3. poglavlju,kod "Kreator race ruins",kod ritual of smoke.Ne znam koje kristale da ubacim i kojim redosledom.
Stvarno mi je stalo da predjem ovo.
Unapred zahvalan.

Ako je to ono sto ja mislim, treba ti KRISTALNO JAJE! Ono je u onoj sobi gde su senke...

Cekaj, jel si sad na pocetku chaptera 2, na onom tajnom takmicenju u kafani severno od centralne mape?

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Cekaj, jel si sad na pocetku chaptera 2, na onom tajnom takmicenju u kafani severno od centralne mape?

Sad sam na kraju chaptera 3 i treba u magical brazier da stavim neke kristale odredjenim redosledom i da na njih bacim neki pesak (prasak ili tako nesto )koji se nalazi na stocicu pored. To je "Ritual of smoke" u "Kreator race ruins"

Hvala u svakom slucaju.

Nikakvi kristali ti ne trebaju. Ako si pokupio sve iz stola, trebalo bi da u inventaru imas crvene, plave i zute praskove (powders). U magical brazier trebas da ih stavljas sledecim redosledom:crveni-zuti, plavi-crveni, zuti-plavi. Ako je sve u redu, onda ce praskovi nestati, a ti si tada resio Riddle of smoke.

Agilni je napisao(la):
Nikakvi kristali ti ne trebaju. Ako si pokupio sve iz stola, trebalo bi da u inventaru imas crvene, plave i zute praskove (powders). U magical brazier trebas da ih stavljas sledecim redosledom:crveni-zuti, plavi-crveni, zuti-plavi. Ako je sve u redu, onda ce praskovi nestati, a ti si tada resio Riddle of smoke.

Probacu sutra,nadam se da si u pravu. :banana:

Fantomacan je napisao(la):
Probacu sutra,nadam se da si u pravu. :banana:

Bio si u pravu zavrsio sam riddle a ubrzo i igru.Hvala. ;)

Ako si presao originalni NWN, prvi ekspansion ces da otreses ocas posla... a narocito ako vodis starog lika :)

kreni prvi exp. kao ranger (mozes da pricas za zivuljkama :smoke: ) i imas par korisnih dodataka i naravno tu je i Deekin :laugh:

A8r@W je napisao(la):
kreni prvi exp. kao ranger (mozes da pricas za zivuljkama :smoke: ) i imas par korisnih dodataka i naravno tu je i Deekin :laugh:

Zavrsio sam prvi exp. :) , ali gde da nadjem Horde?

Ako si presao originalni NWN, prvi ekspansion ces da otreses ocas posla... a narocito ako vodis starog lika :)

A u cemu je poenta voditi starog lika ? :trust: Taj expansion je balansiran za likove 1-9 nivoa, a ako ti krenes od 15. em ces se setati kroz iovako relativno laganu igru, em neces kroz celu igru napredovati vise od 2 nivoa...

jel vidis ti smajli na kraju, opti dečače?

Otkud znam. Smajli si stavio i kad si preporucivao Asus rezac naspram LG-a, a tada se nisi salio :d ;)
Pozdrav ! :)
P.S. decko je stariji od tebe :smoke:

Koliko kapiram ti si mi kolega, sad si upisao ETF, zar ne ? Dovoljno da te zovem klinjom :)

Pozdrav

Vrh Dno