Šta je novo?

Treba mi Windows 3.x za jedan experiment

ilki

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
619
Treba mi win 3.x za jedan experiment ako moze te da mi date link da ga download.

Unapred hvala.

Flash Man - ilki

Javicu se dali je experiment uspeo.

Sta je eXPeriment. Ako je masina 1+Ghz al ce 3.11 da leti :D.

Sta je eXPeriment. Ako je masina 1+Ghz al ce 3.11 da leti .
Pa na to instaliraj jos i Corel 2.0 i da te bog vidi koja brzina rada na grafici a tek sto se ucitava program:D :D :D

Ne ne, grešite silno !!! Pa, 3.11 nije 'optimALizovan ' za procesore na 1+ GHz :D Tu će vam samo jedan XP leteti.

----
'BTW, I was being sarcastic !', Homer J.

Experiment je da mi ISDN proradi na win 3.11 jer imam drajvere:D

Postavlja se pitanje da li ce 3.11 uopste raditi kako treba na 1+ Ghz masini. Setite se samo Win95 koji na K6-2 350 Mhz + procesorima nece da radi zbog brze loop instrukcije. Isto tako ni na P4 i Athlon procesorima ne radi. Interesantno je to da patch za AMD K-6/2 reshava problem na Pentium 4 procesoru i Win95 operativnom sistemu. :)

drfedja je napisao(la):
Postavlja se pitanje da li ce 3.11 uopste raditi kako treba na 1+ Ghz masini. Setite se samo Win95 koji na K6-2 350 Mhz + procesorima nece da radi zbog brze loop instrukcije. Isto tako ni na P4 i Athlon procesorima ne radi. Interesantno je to da patch za AMD K-6/2 reshava problem na Pentium 4 procesoru i Win95 operativnom sistemu. :)

Moze biti petljavine ali ih resava postavljanje C++ (Visual naravno)!!!

I....
kad ti proradi ISDN, u cemu ces da surfujes....? U Program Manageru--? :D :D

I.... kad ti proradi ISDN, u cemu ces da surfujes....? U Program Manageru--?
Nemoras mislim da jaimam negde Netscape 0.9 koji sam koristio kao svoj prvi Browser za pristup akademskoj mrezi jos dok nismo ni bili prikljuceni na internet kada smo o tome samo sanjali ...
Pa javi ako treba da potrazim gde li se zaturio :D :D

http://www.geocities.com/yblightforme/lightspeed.html

ovde su 16-to bitni browseri :)

Pazi kada sam i ja to probavao na PIII, međutim imao sam neke neodložne obaveze, pa nikako da to sprovedem do kraja. Ali nedovršeni posao stoji ghostovan tako da se nikad ne zna.

Evo sada sam skinuo Windows 1.0 namučih se - celih 700 KB :D

Hvala svima sto ste mi nasli programe da surfujem iz win 3.11. Jos nisam probao da ga instaliram imam neke obaveze ali cu uskoro to da uradim.

byMaX je napisao(la):
I....
kad ti proradi ISDN, u cemu ces da surfujes....? U Program Manageru--? :D :D

Ma jok WinFile-om :D.

Vrh Dno