Cile, ne petljaj se u to sto ne znas
Ne treba ti nikakav dokument. Bitno je da je firma postojeca i da das prave podatke, jer moze da se desi da je proveravaju. Registracciju domena vrse ljudi sa
http://www.nic.yu/ i tamo ces naci neke mnogo rigorozne zahteve, ali meni nisu postavljali nikakva pitanja niti trazili te izvode iz suda (registrovao sam 2 domena).
Oba domena su na Veratu i povremeno se desi da je otezan pristup doticnima, ali se dosta brzo resi. Upravo sam zvao tehnicku podrsku da mi backupuju bazu (Stevs, nije onaj pass ali dogovorio sam se njima

) i cak nemam ni sifru za MySQL, ali su bili toliko ljubazni da zipuju fajl i ostave ga na FTP prezentacije, pa ako imam taj user i pass mogu da ga skinem
Tehnicka podrska im je stvarno nikad bolja i usluznija. Strpljivi, opusteni i ql likovi....
Ovo nije reklama, vec prijateljska preporuka
Mana je sto ne moze da se pristup Veratovim serverima iz Beotelovog local rezima, a mislim da iz Lite moze.
Predpostavka je da ce firma platiti prostor, pa ti cena nije presudni faktor mozda ne bi bilo lose da pitas Pecu ged je hostovan Benchmark (Beonet???), jer sam ja vise nego zadovoljan brzinom....