Šta je novo?

Treba mi savet!

tozovac

- P. Živković -
Učlanjen(a)
07.03.2003
Poena
755
Jel moze neko da mi da neki savet gde moze dosta da se nauci o zvuku i izradi zvucnih kutija i skretnica. Moze knjiga, casopis, link, bilo sta, ali da ima stvarno iscrpne informacije i dobro objasnjeno, i da nije bas objasnjeno na ekspertskom nivou. Imam osnovno znanje ali bih hteo da naucim vise.

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Problem je sto na njegovom sajtu nema nista da se procita, jedino da se poruci knjiga, pa sam mu poslao mail da vidim da li moze da mi je dopremi u BG i koja je kinta. A knjiga mi deluje super, samo ako lepo objasnjava sve ono sto pise da ima u njoj, gledano po poglavljima.

Ima i da se procita i to dosta, proceprkaj malo.
I ja sam mislio da nema posle promene sajta.

p.s. Javi ovde sta je bilo sa knjigom posto sam i ja zainteresovan. ;)

Delijo, jos uvek nista od Ozrena, postovacu cim/ako mi nesto javi, pozitivno ili negativno. Ako ima jos neko zainteresovan neka se javi ovde, mozda bude lakse ako nas je vise (ako iko i dobije).

Ali nisam nista uspeo da isceprkam sa sajta, nije da sam visio na njemu, ali sam bio jedno pola sata, i sve sto sam skinuo je nesto o projektovanju studija i nekim kondenzatorima i jos nesto sitno, ali nista konkretno. Za sve sto kliknem me baca na tripod-ov sajt na kome mi prijavi nekakav eror iz nekih tamo razloga. Da li mozda treba da se registrujem na tom sajtu? Pomazi Delijo, spalicu nesto iz besa :), verovatno tastaturu, najjeftinija je. Probacu da odem jos jednom na sajt i ako i onda ne nadjem nista, onda te jurim da mi das linkove.
Poz

:D:D

http://members.tripod.com/ozren_bilan/studio.htm

Baš ste zabavni. :D

Ima tu što-šta, ali mislim da je Ozren više fokusiran na akustiku prostorija i tretiranje istih. Bavi se projektovanjem studija.
Nisam ranije ništa napisao, jer nije to lako. Odakle da se krene i šta da se preporuči. Za ozbiljnije bavljenje teorijom trebaju i neka predznanja iz oblasti Automatskog upravljanja, Termodinamike, Mehanike Fluida i Teorije oscilacija. Za praktično bavljenje, i "ja ću to da skarabudžim na uvo", možeš da otvoriš servis u Zemunu, gde ih ima gomila, i da hvataš "fore". :D

Jos uvek nista od Ozrena. Mozda je na nacionalnoj osnovi. Ne bih da gresim dusu, pa cu sacekati jos neki dan. Ali onda ne znam stvarno sta da mislim ako ne odgovori.

Nazad
Vrh Dno