Šta je novo?

Treba mi savet

vladej

Cenjen
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poena
169
U nabavci sam nove 775 ploče.
Uzeo bih ljuću ploču, stabilnu, kvalitetnu da mi opet potraje 3 - 6 god kao prethodna (P4), sad nije bitno šta ću zabosti u nju za početak, treba da mi radi u početku sa slabijim proc i memoorijom i uslov je da graf nebude Radeon.
Mnogi mi rekoše beži od asusa, uzmi gigabajt ili msi.
Napominjem da sam iz više razloga pobornik intela.
Radiću pretežno ubuntu, periferije kačiti,....
U principu, trba mi savet koji čipset valja a da mogu da kombinujem posle sa nekom solidnom graf a u početku bi stavio bilo kakvu graf. da mogu u narednih par godina zabadati u nju svašta,.....
A za početak da mogu i neki celeron a posle će možda i dual core, i za početak neka spora i jeft mem,......

Budžet 50-60+ e

Poslednja izmena:
U principu već sam nešto gledao pa mi treba mišljenje o pouzdanosti i kvalitetu , a kako bi videli u kom pravcu razmišljam evo mog užeg izbora
(zasnovanog na univerzalnosti, mogućnostima priključenja svega i svačega, kompatibilnosti sa celeron i dual i quad...) , neću se baviti OC-om

GA-P43-ES3G
MSI P43 NEO-F
MSI P43 NEO3-F

Pošto su gore navedene meni granične po ceni, zanima me šta gubim ako idem na P41 a šta dobijam ako idem na P45?

U principu već sam nešto gledao pa mi treba mišljenje o pouzdanosti i kvalitetu , a kako bi videli u kom pravcu razmišljam evo mog užeg izbora
(zasnovanog na univerzalnosti, mogućnostima priključenja svega i svačega, kompatibilnosti sa celeron i dual i quad...) , neću se baviti OC-om

GA-P43-ES3G
MSI P43 NEO-F
MSI P43 NEO3-F

Pošto su gore navedene meni granične po ceni, zanima me šta gubim ako idem na P41 a šta dobijam ako idem na P45?
pa pogledaj karakteristike...
ne znam sto bezis od Asusa,realno?
ja ga imam i to P43 i sasvim je ok na dual... Sve je to Taiwan valjda. a i kad ti ne treba za oc sta se femkas , uzimaj sta ti dusa oce a prsti nalete...

i jako sam navučen, sad sve dopunjavam i pojačavam, evo neki dan sam bušio kantu,....

rupe za kablove,..... protok vazduha, .... ipak se greje sve to u ovom mom malom chief-u kojeg neću da se odreknem, izuzetno robusno, teško i kompaktno, praktično, uzano,.... pa mi to ostaje pored ovog rezača za koji mi mnogi kažu ne daj nikako, a pata je, al rešiću ja to sa njegovim kabelom,.... e da ni floppy ne dam,...

i jako sam navučen, sad sve dopunjavam i pojačavam, evo neki dan sam bušio kantu,....

rupe za kablove,..... protok vazduha, .... ipak se greje sve to u ovom mom malom chief-u kojeg neću da se odreknem, izuzetno robusno, teško i kompaktno, praktično, uzano,.... pa mi to ostaje pored ovog rezača za koji mi mnogi kažu ne daj nikako, a pata je, al rešiću ja to sa njegovim kabelom,.... e da ni floppy ne dam,...

tako ti je to... navikne se covek. svidja mi se konf. cestitam i da se sa srecom sluzi dok ti treba,a sad da se popije nesto u to ime jel moze:bottle:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno