Šta je novo?

Treba Mi Savet Za Drajvere

drljaca

Čuven
Učlanjen(a)
03.03.2002
Poena
619
ctp; KOJI SU NAJNOVIJI DRAJVERI ZA GF2 PRO.TI. ZA SISTEM XP PRO?I GDE SE MOGIU SKINUTI?SA KOG SAJTA?ctp;

I ubuduce iskuliraj sa CAPS-om ili ces biti brisan!!!

Pozdrav:)

drljaca je napisao(la):
ctp; KOJI SU NAJNOVIJI DRAJVERI ZA GF2 PRO.TI. ZA SISTEM XP PRO?I GDE SE MOGIU SKINUTI?SA KOG SAJTA?ctp;

A sto se bre ti uvek deres?!?! K'o da imas 11 godina, a ne preko 4 banke.

student je napisao(la):
Ma razumem ja da nije u redu da se sve pise velikim slovima, ali sam primetio da ljudima mnogo vise smetaju velika slova nego gramaticke i pravopisne greske. Postacemo zemlja nepismenih ljudi, ali cemo, boze moj, nauciti da se na netu pise malim slovima! Sramota.

Pa kad ga napise tako sa zaglavljenim Caps-om, ja uopste ne mogu da razaznam G. G. (gramaticke greske)...

izvinjenje

ja se svima koji su se iznervirali izvinjavam,covek se uci dok je ziv,i ovo je skola koja se uci,i u 4banke,i u 5 banke .....!Pisano je tako da bi bilo uocljivije jer mi je pao sistem a nisam imao drajvere osim sistemskih(windovs).jos jednom izvinite,a ovo shvatam kao yelow kard.:wave;

...samo ajd' kad si vec spreman da ucis, da naucis jos malo pa da nam objasnis sto si otvarao novi thread umesto da si jednostavno postovao reply u postojecem thread-u koji se na to odnosi ???

student je napisao(la):
Ma razumem ja da nije u redu da se sve pise velikim slovima, ali sam primetio da ljudima mnogo vise smetaju velika slova nego gramaticke i pravopisne greske. Postacemo zemlja nepismenih ljudi, ali cemo, boze moj, nauciti da se na netu pise malim slovima! Sramota.
:(

P.S. Htedoh da stavim smeška :D, ali onda shvatih da to i nije baš smešno. :( Znaš kako kažu, da nije tužno bilo bi smešno.

zasto sam otvarao tried?

drapin je napisao(la):
...samo ajd' kad si vec spreman da ucis, da naucis jos malo pa da nam objasnis sto si otvarao novi thread umesto da si jednostavno postovao reply u postojecem thread-u koji se na to odnosi ???
:wave;
zato sto sam u tom forumu hteo da se izvinim svima a ne pojedinacno,svima koji su citali moju molbu.:wave;

ok.

valek je napisao(la):
Ovde su ti svi najnoviji (27.52, 27.70 ...) spremni za DL. Odluci se i skidaj :)
http://www.guru3d.com/files/pafiledb.php?action=category&id=10
hvala ti za pomoc,skinuo sam drajvere,i rade odlicno.:wave;
jedini si bez zluradih komentara.
ostali verovatno jedva cekaju da se pojavi neko ko zeli JAvnO da uci nesto,i to koriste za neumesne komentare.verovatno zele da pokazu svoju superiornost,neznam samo kakvi su oni bili kad su poceli da koriste ovaj sajt(i ,forume)!?ja se neustrucavam da ucim,pisem i sigurno je da to neradim nebi bilo gresaka,ctp;
naravno ko radi (umrece od gladi)taj i gresi.:D

kazu i drugi ponesto

magick je napisao(la):
:(

P.S. Htedoh da stavim smeška :D, ali onda shvatih da to i nije baš smešno. :( Znaš kako kažu, da nije tužno bilo bi smešno.
:D
da si mi rekao da se tako ne pise,naravno da ne bih tako pisao,a da si bio dzek boom
da si rekao gde da skinem drajvere, jos veci boom boom
ovako samo si rekao kako( po meni) netreba :D :D

Re: zasto sam otvarao tried?

drljaca je napisao(la):
zato sto sam u tom forumu hteo da se izvinim svima a ne pojedinacno,svima koji su citali moju molbu, za drajvere:wave;

Re: kazu i drugi ponesto

drljaca je napisao(la):
da si mi rekao da se tako ne pise,naravno da ne bih tako pisao,a da si bio dzek boom
da si rekao gde da skinem drajvere, jos veci boom boom
ovako samo si rekao kako( po meni) netreba :D
Znaš, ne mora baš svaki post u nekom threadu da se odnosi na onaj prvi niti da bude upućen onome koji ga je otvorio. Zato i postoji "quote", da bi se znalo ko se kome obraća. Da si pažljivije pročitao moj post video bi da se komentar odnosio na studentov post, sa kojim se slažem, a da si pažljivo pročitao njegov post shvatio bi da kritikuje neke sasvim desete stvari, pri čemu je ovolika frka oko Capsa pomalo smešna.

Eto sad' si još nešto naučio ( quote ). :D

zemlja nepismenih

student je napisao(la):
:)
verovatno znas a mozda i neznas,u ovoj novo staroj zemlji ima oko 30% nepismenih ili sa 4 razreda.citam ove postove,triede,i imam predlig da se zaposli lektor koji bi ispravljao pravopisne greske i to objavljivao svaki mesec,ko kad i koliko gresi u pravopisu.bilo bi zanimljivih rezultata! :wave;

drljaca iskuliraj malo sa tim postovima, nema nikakve potrebe postovati 5 komada za redom u istom thread-u, osim ako nećeš na brzaka da ih skupiš što više. ;)

Nemoj posle da bude da ti nije rečeno, pa da otvoriš još po par thread-ova izvinjenja u svakoj sobi ponaosob. :D

Re: Re: kazu i drugi ponesto

magick je napisao(la):
Znaš, ne mora baš svaki post u nekom threadu da se odnosi na onaj prvi niti da bude upućen onome koji ga je otvorio. Zato i postoji "quote", da bi se znalo ko se kome obraća. Da si pažljivije pročitao moj post video bi da se komentar odnosio na studentov post, sa kojim se slažem, a da si pažljivo pročitao njegov post shvatio bi da kritikuje neke sasvim desete stvari, pri čemu je ovolika frka oko Capsa pomalo smešna.

Eto sad' si još nešto naučio ( quote ). :D
e sad sam naucio jos nesto,eto kako moze bez zluradosti i "dobacivanja" za qvote znam sad!:wave;
studentu sam odgovorio i shvatio sam poruku njegovu,videces u odgovoru.Znas,moram ti i ovo reci:nije sramota pitati,sramota je cutati i gresiti,ja se ne stidim i ne bezim od gresaka>drugi verovatno misle ako cute,da su pametni.sta ti mislis?

magick je napisao(la):
drljaca iskuliraj malo sa tim postovima, nema nikakve potrebe postovati 5 komada za redom u istom thread-u, osim ako nećeš na brzaka da ih skupiš što više. ;)

Nemoj posle da bude da ti nije rečeno, pa da otvoriš još po par thread-ova izvinjenja u svakoj sobi ponaosob. :D

tako je, reci mu :p

Re: Re: Re: kazu i drugi ponesto

drljaca je napisao(la):
e sad sam naucio jos nesto,eto kako moze bez zluradosti i "dobacivanja" za qvote znam sad!:wave;
studentu sam odgovorio i shvatio sam poruku njegovu,videces u odgovoru.Znas,moram ti i ovo reci:nije sramota pitati,sramota je cutati i gresiti,ja se ne stidim i ne bezim od gresaka>drugi verovatno misle ako cute,da su pametni.sta ti mislis?
Naravno da nije sramota pitati, oni koji se toga stide ili boje imaju nekakav problem sa samopouzdanjem.

E sada ja tebi moram nešto reći: ovaj forum se bavi PC hardverom i delimično softverom ( zahvaljujući Bogartu :) ). Politiziranje, mitingovanje i bilo kakvo diskutovanje van tematike je zabranjeno ( kažem to u principu ). Ipak nije sve toliko strogo, svi se ponekada našalimo, nešto prokomentarišemo ( k'o što vidiš :) ) ili se pak malo zanesemo. Ali "sviraj, sviraj pa i za pojas zadeni" kaže narodna poslovica, pa prema tome sve ima svoje granice. Svi postovi ostaju u arhivi čime se stvara dragocena baza informacija koja se može pretraživati ( dugme search u zaglavlju svake strane ). Jedan post nije kuća, ali zamisli koliko bi narasla ta baza i na šta bi to ličilo kada bi svi ovako ležerno ćaskali o svemu i svačemu. To što se time kvari preglednost thread-a, povećava vreme download-a te stranice, i.t.d. da i ne pominjem. Nadam se da razumeš poziciju u kojoj se svi ovde nalazimo.

Ova diskusija je iscrpljena i nema nikakve potrebe spamovati i produžavati ovaj thread koji je trebalo da bude završen u prvih 3 posta. Za ležerno ćaskanje i vantematsku ili pak privatnu komunikaciju služi PM ( Private Message ) koji možeš slobodno da koristiš kol'ko ti duša želi. Samo ne zaboravi da povremeno izbrišeš poruke iz Inboxa i Sent Items jer se nagomilaju pa se sanduče blokira.

Pozdrav! Marcus Magick

Re: Re: Re: Re: kazu i drugi ponesto

Zatvoren thread... covek je nasao ono sto mu trebalo a mi razvukli ne potrebno neku glupavu temu.

Pozdrav:)

Vrh Dno