drljaca je napisao(la):ctp; KOJI SU NAJNOVIJI DRAJVERI ZA GF2 PRO.TI. ZA SISTEM XP PRO?I GDE SE MOGIU SKINUTI?SA KOG SAJTA?ctp;
student je napisao(la):Ma razumem ja da nije u redu da se sve pise velikim slovima, ali sam primetio da ljudima mnogo vise smetaju velika slova nego gramaticke i pravopisne greske. Postacemo zemlja nepismenih ljudi, ali cemo, boze moj, nauciti da se na netu pise malim slovima! Sramota.
student je napisao(la):Ma razumem ja da nije u redu da se sve pise velikim slovima, ali sam primetio da ljudima mnogo vise smetaju velika slova nego gramaticke i pravopisne greske. Postacemo zemlja nepismenih ljudi, ali cemo, boze moj, nauciti da se na netu pise malim slovima! Sramota.
:wave;drapin je napisao(la):...samo ajd' kad si vec spreman da ucis, da naucis jos malo pa da nam objasnis sto si otvarao novi thread umesto da si jednostavno postovao reply u postojecem thread-u koji se na to odnosi ???
:wave;valek je napisao(la):Ovde su ti svi najnoviji (27.52, 27.70 ...) spremni za DL. Odluci se i skidaj
http://www.guru3d.com/files/pafiledb.php?action=category&id=10
magick je napisao(la):![]()
P.S. Htedoh da stavim smeška, ali onda shvatih da to i nije baš smešno.
Znaš kako kažu, da nije tužno bilo bi smešno.
drljaca je napisao(la)::wave;
zato sto sam u tom forumu hteo da se izvinim svima a ne pojedinacno,svima koji su citali moju molbu, za drajvere:wave;
Znaš, ne mora baš svaki post u nekom threadu da se odnosi na onaj prvi niti da bude upućen onome koji ga je otvorio. Zato i postoji "quote", da bi se znalo ko se kome obraća. Da si pažljivije pročitao moj post video bi da se komentar odnosio na studentov post, sa kojim se slažem, a da si pažljivo pročitao njegov post shvatio bi da kritikuje neke sasvim desete stvari, pri čemu je ovolika frka oko Capsa pomalo smešna.drljaca je napisao(la):da si mi rekao da se tako ne pise,naravno da ne bih tako pisao,a da si bio dzek boom
da si rekao gde da skinem drajvere, jos veci boom boom
ovako samo si rekao kako( po meni) netreba![]()
:wave;magick je napisao(la):Znaš, ne mora baš svaki post u nekom threadu da se odnosi na onaj prvi niti da bude upućen onome koji ga je otvorio. Zato i postoji "quote", da bi se znalo ko se kome obraća. Da si pažljivije pročitao moj post video bi da se komentar odnosio na studentov post, sa kojim se slažem, a da si pažljivo pročitao njegov post shvatio bi da kritikuje neke sasvim desete stvari, pri čemu je ovolika frka oko Capsa pomalo smešna.
Eto sad' si još nešto naučio ( quote ).![]()
magick je napisao(la):drljaca iskuliraj malo sa tim postovima, nema nikakve potrebe postovati 5 komada za redom u istom thread-u, osim ako nećeš na brzaka da ih skupiš što više.
Nemoj posle da bude da ti nije rečeno, pa da otvoriš još po par thread-ova izvinjenja u svakoj sobi ponaosob.![]()
Naravno da nije sramota pitati, oni koji se toga stide ili boje imaju nekakav problem sa samopouzdanjem.drljaca je napisao(la):e sad sam naucio jos nesto,eto kako moze bez zluradosti i "dobacivanja" za qvote znam sad!:wave;
studentu sam odgovorio i shvatio sam poruku njegovu,videces u odgovoru.Znas,moram ti i ovo reci:nije sramota pitati,sramota je cutati i gresiti,ja se ne stidim i ne bezim od gresaka>drugi verovatno misle ako cute,da su pametni.sta ti mislis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari