Šta je novo?

Treba mi savet hitno!...(Inno3d Geforce 256 SDR)

mesec

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
619
Dakle, imam ponudu da za 85 demona kupim Inno3d Geforce 256 SDR pa me zanima koliko je to povoljna cena, kakva je graficka i sve u svemu kupiti ili ne pitanje je sad! :cool:

Pazi je bih Inno zaobishao i za dzabe:D . 256 nisam imao prilike da vidim, ali ostali su katastrofa. Za cenu ne znam, ali bih je pre ishao na neku brand varijantu uz koi euro vise

Ajde gladiac - ne zezaj krizu, cena je odlicna! Slobodno kupi...

byMaX je napisao(la):
Ajde gladiac - ne zezaj krizu, cena je odlicna! Slobodno kupi...

A i to shto kazes.

Inno rulez:D

Rulz kada bi se gadjali tranvajima:)

Ima vise primeraka, sa razlicitom memorijom. Ja sam vidjao one sa 8ns memorijom koji su downclock-ovani sa standardnih 166 na 120 za memoriju. Overklokom se ne moze postici ni megaherc vise a da stabilno radi. Uzas!!! Dakle, pre kupovine, pogledaj koja je memorija u pitanju.
Pozdrav:)

hm...

Dobro bi razmislio za tu ponudu. Moj burazer je imao takvu graficku koja je iz cista mira izgorela.
Zato se pazi.....

ma kupi od mene v3 za 70DM i uzivaj :)

i da cena za inno je dobra

Kupio sam!!!

Hvala na savetima, danas sam stegao zube i da 85 dem. Ne znam koja je memorija u pitanju posto jos moram da kupim procesor, adapter, memoriju i kuciste da bih sastavio masinu :D Ali decko koji mi je prodao je rekao da je kartica odlicno radila, a i u garanciji je jos 6 meseci tako da mislim da nece biti problema :cool: A i dobio sam je u originalnoj kutiji sa sve drajverom na cd-u :D .

Nazad
Vrh Dno