Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
...telefoniranje putem interneta na fiksni ili mobilni u inostranstvu.Cuo sam da takav program postoji ali ne znam kako se zove.Ako neko zna gde ga mogu naci nek posalje link.Hvala!
ma ja sam cuo za neki drugi.Kazu nesto kao "call to phone" ili sl.
Komsinica je ranije zvala pomocu njega nekog u inostranstvu ali sad ne moze da se seti kako se tacno zvao program.Kaze da nije bila potrebna registracija i da je radio dobro.Da li si ti mozda cuo za neki slican naziv.
Ne mogu da se setim vise imena takvih programa, ali pre nekoliko godina sam koristio jedan s kojim je stvarno moglo da se telefonira za dzabe. Doduse, samo u USA. Postojala su i neka ogranicenja, tipa max 3 minuta razgovor.
Ne mogu da se setim vise imena takvih programa, ali pre nekoliko godina sam koristio jedan s kojim je stvarno moglo da se telefonira za dzabe. Doduse, samo u USA. Postojala su i neka ogranicenja, tipa max 3 minuta razgovor.
ovaj program sto trazim koliko sam cuo jer je isproban ima odredjene zemlje koje mogu u evoropi da se zovu a znam da su sa njime zvali Novi Zeland i da je veza super.Takoje nije imao nikakvo ogranicenje.