Šta je novo?

Treba mi program za...

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
...telefoniranje putem interneta na fiksni ili mobilni u inostranstvu.Cuo sam da takav program postoji ali ne znam kako se zove.Ako neko zna gde ga mogu naci nek posalje link.Hvala!

Imas Net2Phone .

Skini ga sa download.com . Ali o`ma da ti reknem nema za badava priche :)

BodyRemover je napisao(la):
Imas Net2Phone .

Skini ga sa download.com . Ali o`ma da ti reknem nema za badava priche :)

ma ja sam cuo za neki drugi.Kazu nesto kao "call to phone" ili sl.
Komsinica je ranije zvala pomocu njega nekog u inostranstvu ali sad ne moze da se seti kako se tacno zvao program.Kaze da nije bila potrebna registracija i da je radio dobro.Da li si ti mozda cuo za neki slican naziv.

Ne mogu da se setim vise imena takvih programa, ali pre nekoliko godina sam koristio jedan s kojim je stvarno moglo da se telefonira za dzabe. Doduse, samo u USA. Postojala su i neka ogranicenja, tipa max 3 minuta razgovor.

Zorro je napisao(la):
Ne mogu da se setim vise imena takvih programa, ali pre nekoliko godina sam koristio jedan s kojim je stvarno moglo da se telefonira za dzabe. Doduse, samo u USA. Postojala su i neka ogranicenja, tipa max 3 minuta razgovor.

ovaj program sto trazim koliko sam cuo jer je isproban ima odredjene zemlje koje mogu u evoropi da se zovu a znam da su sa njime zvali Novi Zeland i da je veza super.Takoje nije imao nikakvo ogranicenje.

Nazad
Vrh Dno