Šta je novo?

Treba mi program za pracenje pinga ?

miljan1

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2010
Poena
151
Ovako momci treba mi program za pracenje pinga, znaci konstantno pracenje ... nesto kao ping recorder ali taj program nema
tacnije ima ga ali ja sam skinuo i samo je u exe file koji ne radi ili je to neki virus ....
Drugo ako neko zna neki program za pracenje interneta, pracenje pinga nek se javi ...

hvala unapred

Ako hoces da imas istoriju:

ping adresa -t > ping_out.txt

Pozdrav

P.S. Moze li se znati koja je svrha pracenja pinga?

moze naravno drkaju me ljudi iz kopernikusa ne valja mi net (kablovski) zelim to da snimim da imam dokaz jedino tako da ih nateram da mi srede net,
drugo sve sam probao menjao modem, menjao koksijalne kablove , one prikljucnice i na kraj KOMP promenio probao sam i wind xp 32/64 i wind7 32/64 .. ... uvek se desava isto da mi zabada net
dok igram igrice uvek me izbaci dok sam na skype dok sam na ts3 programu ventu .... i tako dalje ...
pa sam zeleo da imam to kod sebe kako bih mogao da snimam tipa 24/7 da bi imao dokaz ...
najaca fora sto me ono izbaci na svakih 30-40minuta ....

ne zelim da mi pricate mozes ovo mozes ono sve sam probao verujte mi.
kad ukucam tu komandu ping www.gogle.com -t > ping_out.txt izbaci mi na trenutak crnu sliku u roku od 1sec i onda nista ... ne vidim nista?
ne razumem kako mogu da vidim istoriju ? hvala jos jednom

Da vidis istoriju idi My Computer > C:\ > Documents and Settings > i bice u jednom od User foldera tekst dokument ping_out.txt . :)

edit: nemoj izlaziti iz CMD-a sve dok ne budes zeleo da prekines ping-ovanje adrese.

Poslednja izmena:
Vrh Dno