Ralex2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2004
- Poena
- 319
Treba mi neki joypad koji bi jako bio dobar za Sega i SNES emulatorske igre, a takodje i za fudbal i voznje. Da napomenem da mi je jako vazno precizno kretanje uz pomoc 8-D pada. Ovo govorim zato sto mi je drug pozajmio Logitech Action Controller za PS2 i USB adapter. Primetio sam kako su samo dijagonalni pravci dobro odradjeni, a ima problema kad trebam da se krecem pod pravim uglom gore, dole, levo i desno. Kada igram sonic na gens, imam dosta problema da se sagnem pa da zavrtim Sonica, posto kursor cesto naginje na levu i na desnu stranu, tj. preosetljiv je. Mnogo puta i u fudbalu izadjem u aut kada treba da se krecem tik uz ivicu terena. Ne vredi ni kalibracija, a sto je jos gore na IGN su rekli sami da mu je to ogromna mana i da nema tu sta da se uradi. Bas steta, jer je kontroler jako udoban, lep i dosta kvalitetno izgleda za 1000 dinara, a ima i 2 god garancije. Znaci vazno mi je da je 8-D pad jako precizan, i da ima isto dugmica kao kod Sony-jevog kontrolera. Nije mi vazna vibracija i analogna kontrola. I imam da izdvojim max 1500 dinara.
Poslednja izmena: