Šta je novo?

Treba mi preporuka za dobar joypad.

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Treba mi neki joypad koji bi jako bio dobar za Sega i SNES emulatorske igre, a takodje i za fudbal i voznje. Da napomenem da mi je jako vazno precizno kretanje uz pomoc 8-D pada. Ovo govorim zato sto mi je drug pozajmio Logitech Action Controller za PS2 i USB adapter. Primetio sam kako su samo dijagonalni pravci dobro odradjeni, a ima problema kad trebam da se krecem pod pravim uglom gore, dole, levo i desno. Kada igram sonic na gens, imam dosta problema da se sagnem pa da zavrtim Sonica, posto kursor cesto naginje na levu i na desnu stranu, tj. preosetljiv je. Mnogo puta i u fudbalu izadjem u aut kada treba da se krecem tik uz ivicu terena. Ne vredi ni kalibracija, a sto je jos gore na IGN su rekli sami da mu je to ogromna mana i da nema tu sta da se uradi. Bas steta, jer je kontroler jako udoban, lep i dosta kvalitetno izgleda za 1000 dinara, a ima i 2 god garancije. Znaci vazno mi je da je 8-D pad jako precizan, i da ima isto dugmica kao kod Sony-jevog kontrolera. Nije mi vazna vibracija i analogna kontrola. I imam da izdvojim max 1500 dinara.

Poslednja izmena:
Sta, niko ne igra sa joypadom? Jer mi neko moze barem naci cenu za original Sony Dual Shock joypad, posto ja nisam uspeo da nadjem?

Imas i SpeedLink Bullfrog za ~1600din.Jako kvalitetan i robustan joypad. Igram sa njim SNES,WinKawaks,NeoGeo,SEGA CD, i ostale klasicne igre i sasvim sam zadovoljan. Naravno igram i PES i ostale simulacije svega i svacega.

Poslednja izmena:
Pa ono sto su ti naveli i postoji u verziji za PSOne/2.
Eventualno nesto do HAMMA-inih padova.

Znam da je originalni dualshock 2 za PS2 blizu 3000 dinara, a originalni dualshock samo za PSone/PSX ne bi trebao da je vise od 2000 dinara. Meni treba tacna cena za ovaj jeftiniji. Da li neko mozda ima iskustva sa Logitech Gamepad Precision 2, koji je oko 1000 din?

Poslednja izmena:
Vec nedelju i po dana imam Logitech Gamepad Precision i mogu reci da sam odusevljen. Jako je lep, lagan, udoban, taman za moje ruke tj. manji je kao i moje ruke. I sto je najvaznije, 8-D pad je savrsen. Gde ja kazem tu mora da ide. Za 950 din, ja sam prezadovoljan. Konacno igram emulatorske igre kako treba, a jako lako prelazim Rayman 3. Preporuka svima.

Nazad
Vrh Dno