Šta je novo?

Treba mi pomoc

Rudolph

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2005
Poena
304
Imam Siemens D1107 plocu i p3 coppermine 700 MHz na njoj. Radila je ranije ali ja sam clearovao cmos kada sam sve to rasturao na delove i sada se pojavio problem... Prilikom paljenja posle detekcije memorije,ide drajvova i ostalog javlja se post "error: patch for instaled cpu not loaded,run bios flash update diskette.." i onda reset. Zavirivao sam po uputstvu za datu plocu i primetio da uopste nije predvidjena za rad sa procesorima preko 600 po defaultu,a fsb i mnozilac se inace regulisu gomilom jumpera.Kapiram ja sada da moram flashovati bios da bi proradio sa ovim cpu-om,ali problem je sto je pronaci flash utility i bios za ovu starudiju mission impossible... :trust: Ima li neko ideju sta uraditi???

Bio sam na tom sajtu (ceo dan googlam trazeci) ali ne moza da se ucita kao sto vidis..Serverfehler... :( Hvala ti anyway..

Strpi se, pao im je server. ;)

Radilo je danas. Ja sam skinuo nikih 300Kb i prekinuo kad sam video da je 1.2Mb.

BTW, ako ceo dan trazis, radilo bi ti kada je i meni (u vreme kad sam ti odgovorio) Provaljen si... :d

p.s. Salim se. Stvarno probaj kasnije, radice ti sigurno. ;)

Poslednja izmena:
Evo sad radi! :banana:

Istina, server jeste bulja. Download-ovao sam tih mega i frtalj desetak minuta, a nema ni resume. Ali nema veze, evo okacio sam ti OVDE pa ga opusteno skini ;)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Prilozi

• siemensD1107.gif
    siemensD1107.gif
    18 KB · Pregleda: 39
Vrh Dno