Šta je novo?

Treba mi pomoc

Toma

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
Imam sledeci problem. Monitor mi je jako mracan i moram da koristim gamma korekcije da bi video tamna mesta inace je prikaz jako los!! Sve je crno. Medjutim, na divx filmove i na ostale igre te gamma korekcije nemaju efekta! Odnosno, ne mogu ni jedan divx da gledam. Sa prethodnom grafickom nisam imao tih problema (Riva TNT2 32MB). Tada je sta god da pustim bilo sve osvetljeno onako kako sam podesio. Sada imam GF2 MX400 Leadtek i stvar jednostavno ne radi. Ako neko nesto o tome zna, ja ga molim za pomoc.

A koji monitor je u pitanju?

Toma37 je napisao(la):
Imam sledeci problem. Monitor mi je jako mracan i moram da koristim gamma korekcije da bi video tamna mesta inace je prikaz jako los!! Sve je crno. Medjutim, na divx filmove i na ostale igre te gamma korekcije nemaju efekta! Odnosno, ne mogu ni jedan divx da gledam. Sa prethodnom grafickom nisam imao tih problema (Riva TNT2 32MB). Tada je sta god da pustim bilo sve osvetljeno onako kako sam podesio. Sada imam GF2 MX400 Leadtek i stvar jednostavno ne radi. Ako neko nesto o tome zna, ja ga molim za pomoc.

Taj problem se javlja kod NV kartica. Vezan je za drajvere i podesavanjima u tweakerima za OC i podeshavanja slike. Probaj ovako.
Deinstalacija tweakera, zatim drajvera za graficku, potrazis sve zaostale fajlove od drajvera od graficke i tweakera i pobrises ih. Zatim ponovo instaliras drajvere od graficke i NE PIPAS NISTA. Nema tweakera, nema OC itd.

...

Monitor je Digital 15" PCXBV-TD.
Hvala notax. Odradio sam to i sad radi.

Nazad
Vrh Dno