Šta je novo?

Treba mi pomoc oko maila na 064 mrezi...

old man

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Zna li neko parametre kako da podesim u telefonu, da bih mogao da proveravam svoj mail...Kartica je 065 (Telekom), a telefon je Samsung D410...
Pozdrav za sve od OldMana :banana:

Koji e-mail hoces da podesis? Eunet, PTT...????? U principu ja sam imao dosta problema sa podesavanjem mail-a (na 063, doduse) na ST-55...... Onda sam se registrovao na HotPOP.com koji je free POP3/SMTP i prosljakalo je! Meni je samo trebalo zbog prebacivanja podataka, posto nisam imao ni kabl ni IC ni bluetooth....ali ako hoces svoju PRAVU adresu da namestis....bice malo hali-gali........

Ma parametre za recimo moj Tehnicom znam, ali nemam nigde opciju u telefonu da upisem kako da telefon "nateram" da se konektuje na server recimo Tehnicoma...Koji broj i gde se upisuje taj broj za bilo koji nalog? Jel idem prvo na GPRS, pa onda provera poste ili kako?

Poslednja izmena:
old man je napisao(la):
Zna li neko parametre kako da podesim u telefonu, da bih mogao da proveravam svoj mail...Kartica je 065 (Telekom), a telefon je Samsung D410...
Nikako. Telekom je na GPRSu blokirao POP3 i SMTP portove tako da se e-mailu ne može pristupiti. Kada će moći, ili ne znaju ili neće da kažu.

Poslednja izmena:
I_L_I_J_A je napisao(la):
Jel moze na 064 da se podesi gledanje EUNET maila?
Na 063 sam podesio nije frka
Ne. I nije problem do EUneta, već do 064.

Poslednja izmena:
TELEKOM nezvanicna informacija: NE ZNA SE!!!

Ma ovi na telekomu su totalni dripci! :mad:

U poslednje vreme mi na gomili WAP sajtova prijavljuje da nemam pravo pristupa. Jedan od njih je i B92, na kojem sam redovno citao vesti, a sad moram da idem na telekomov sajt na kome mi je protok u kilobajtima 3 puta veci kod gledanja vesti nego na B92. Rodjenu majku bi prodali za pare! :mad:

STOKA!!!! Ma, j...m im ja m...r monopolisticko-lopovsku! A one babe na salterima ptt-a koje ne znaju ni gde je donja crta na tastaturi bih zapalio!!!!

Vrh Dno