Šta je novo?

Treba mi ovakva igra...[Snajperisanje]

Ne zelim da menjam temu thread-a ali mi ocajno treba pomoc oko sniper elita. Da li neko zna kako da promenim zoom dugme (po defaultu je na desni klik). Kada u opcijama za desno dugme stavim neku drugu akciju on mi uvek radi i zoom. Nisam uspeo da nadjem nikakav cfg da izmenim. please help. btw jedina igra ako ti se igra samo sa snajpom je bash ova.

Rogue trooper - nije ni realna ni duga ni teska al 90 % neprijatelja pobijes snajperom ...

Project Igi 1&2, jeste da su malo starije igre ali je zabava zagarantovana.

Operation flashpoint je najbolji i najrealniji shooter koji sam igrao. Ako bas ne mozes da progutas grafiku, mada je meni i dan danas dovoljno dobra i uopste mi ne kvari uzivanje, onda igraj armed assault(koji nece da radi dobro na tvojoj masini. HA HA)

Offtopic: Snajper nije pushka,tako da ne mozhesh da pucash iz snajpera. Snajper, je wojnik sa snajperskom pushkom.

Kad smo kod Operation Flashpoint - ja to nikad nisam igrao (sramota je, znam) - hoću sad da skinem ali me zanima redosled : Jel "Cold War Crisis" prvi deo ?

Jel grafika lošija nego Return to Castle Wolfenstein ? Ako je tu negde - meni ne smeta, pod uslovom da je igra dobra.

@Dule13: Ima. Tesko je u pm, mora da se igra polako, svaki pokret mora da bude odmeren, ali je zato osecaj fenomenalan. Ocekuj bagove kod AI, ali nije strasno.

Nazad
Vrh Dno