Šta je novo?

Treba mi ovakva igra...[Snajperisanje]

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Treba mi igra u kojoj se vecim delom koristi snajperska puska. Znaci, da bude realno i da je snajper u "glavnoj ulozi".

Do sada sam igrao Sniper Elite (dobra igra, ali sam ocekivao vise) i ponekad picim Call of Duty 2 (gde opet mogu da koristim snajpere). Dobro, pre sam igrao i Vietcong, ali to je sve.

Tako da, ako imate neki predlog - puno bi mi znacilo.

P.S Ne, ne vezbam snajperisanje da bi ubio nekog, nego onako :D

Mislim da ce tvom opisu totalno odgovarati super-realisticni Ghost Recon Adwanced Warfighter. Kad predjesh prvu mapu mozesh da uzmesh sebi za oruzje snajp, a igrica je totalno realna. Toliko od mene

Huh, pri preporuci za igru pogledajte moju konfu iz potpisa...

Huh, pri preporuci za igru pogledajte moju konfu iz potpisa...

Onda Ghost Recon 1, takodje igrao sa snajperom i koliko se secam bila je i realna i odlicna (mozda ce ti jedino grafika izgledati zastarelo, ali ce ti zato leteti na high podesenjima:D

Pa dobro, nije mi komp bas tolika kanta, kazem lepo ide Call of Duty 2 npr.

Mogao bi da uzmesh Battlefield, bilo koji, ili bi mogo da igrash npr. Medal of Honor. U svakom delu ima snajp.

Uf, to je arkadacina (izraz na nivou :D) za mene.

a da igras neki lov - kupis lepo pusku i nabacis optiku i milini nikad kraja - ja sam to jedno vreme igaro non-stop :d

a da igras neki lov - kupis lepo pusku i nabacis optiku i milini nikad kraja - ja sam to jedno vreme igaro non-stop :d

He, he pa pucao sam iz bokerice (tako se valjda kaze) pa me bolelo rame tri dana :D Mada to nije ni priblizno karabinu sa optikom, ali nema veze.

Jos neki predlozi?

Ne, ne, lik ti je preporuchio igru sa tematikom lova, neshto kao Deer Hunter, ili slichno..

JA sam igrao Hunting Unlimited 2, i dobra je igra, ali je najzabavnija strela, kao i pumpaja

JFK: Reloaded. Simimulacija atentata na amerima drgog predsednika.

Nasao sam JFK: Reloaded, ali tu je samo taj dogadjaj atentata i naravno nista vise.

Izasao na sesti sprat zgrade, roknuo Kenedija snajperom i to je to :D

Project Iggy 1 i 2 (pogotovo dvojka). To ti je to.

Evo mene sa odmora, ipak uzeh da obrnem Sniper Elite ponovo :D

Kad nema niceg drugog - uzeo sam ovu igru, posto je to za sada ipak najbolja igra u kojoj je snajper u "glavnoj ulozi".

Da li si igrao WWII Sniper: Call to Victory ? Doduše, matorija je, ali opet...

Pozdrav

definitivno operation flashpoint
imas cak da biras par quick misija sa snipom

Mator je Operation Flashpoint, a WWII Sniper: Call to Victory cu sada da pogledam i vidim o cemu je rec.

Naravno, ne očekuj previše :) od "Call to victory"-ja... Naveo sam je samo kao primer koliko-toliko "sniper" igre... Zapravo, prilično je bezveze (a i utisak će biti dodatno pogoršan pošto si skoro igrao Sniper Elite :D ).

Pozdrav

Prijatelju probaj ti Hitmana bilo koji deo,tamo ti je sniper u svakoj misiji dostupan,pa rostiljaj do mile volje

@ToxiC: probao sam marine sharpshooter kod drugara, mogu samo reci da je trash. bolje reci poop-shooter...

Poslednja izmena:
Ma bre GRAW2 ima puskica kakvih hoces...

America's Army 2.8.1,snajper je do sada najrealnije(po meni) prikazan u ovoj igri.Mos,SVD(Dragunov),m24,m82,VSS su neki od modela u igri.Mora da se otvori account i da se poloze testovi (izmedju ostalih i za snajperske puske).Igra je free i samo za online igranje.

Poslednja izmena:
Da imas bolji racunar, preporucio bih ti Stalkera, ovako mogu da te uputim samo na jednu igru: Far Cry - ali sa varanjem. Lepo se opremis snajperom nakon izlaska iz pecine, nabacis jedno 400-500 metaka za snajper, pa pici .... (pretrazi malo forume o tome kako se modifikuje fajl DevMode.lua) Ja sam Far Cry tako presao kada sam ga prelazio po treci put - sunjajuci se i skidajuci sve zivo sto mi se pokaze na radaru.

Takodje mozes i sve delove Splinter Cella da prelazis rokajuci snajperom, ali to bas i nije smisao te igre ....

Nazad
Vrh Dno