Šta je novo?

Treba mi nova tastatura .. saveti ??

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Trenutno vozim BTC8110W i pola tastera m se sye***o ...🙁
.. treba podhitno da pazarim neku drugu .. e, sad shta meni treba ..
neka kvalitetna, tastatura, palmrest, ergonomic, zgodna, a da nije multimedia .. i ne treba da bude wireless .. znachi ono .. kad sednesh da chukash neshto .. da ti bude milo .. :d
Moze li neko da mi preporuchi neki model .. i josh bolje ako ima neki link domacih distributera ( sa slikama ) iz BGDa koj valjaju ovako nesto ?? :trust:

edit: e, da .. i ne treba da bude sa yu tasterima .. english .. neshto kao ova koju sad imam .. samo bolja .. 😉

Poslednja izmena:
ja ti preporucujem logitech ultra x flat. mislim da se tako zove. tastatura je poput onih na laptop-ovima, stim sto je normalan raspored tastera. inace je ekstra kvalitetna i jako zgodna za kucanje. jedini problem je cena od 2000dinara.

ako hoces jeftinu a kvalitetnu tastaturu preporucujem ti da uzmes chicony najobichniju ps2 tastaturu. bez ikakvih multimedijalnih dugmica i gluposti, a ekstra kvalitetna. i sve to za 400 dinara. meni je jedna takva trajala (i dalje traje) par godina.

PoisonFree je napisao(la):
ja ti preporucujem logitech ultra x flat. mislim da se tako zove. tastatura je poput onih na laptop-ovima, stim sto je normalan raspored tastera. inace je ekstra kvalitetna i jako zgodna za kucanje. jedini problem je cena od 2000dinara.

ako hoces jeftinu a kvalitetnu tastaturu preporucujem ti da uzmes chicony najobichniju ps2 tastaturu. bez ikakvih multimedijalnih dugmica i gluposti, a ekstra kvalitetna. i sve to za 400 dinara. meni je jedna takva trajala (i dalje traje) par godina.

Uzeo .. A4 kbs 720 .. definitivno preporuchujem svima .. nema bolje .. meka, zgodna, mala, extraslim :d , extra-funkcionalna :d

10x anyway 🙂

:wave:

Nazad
Vrh Dno