Šta je novo?

treba mi neki "amerikanac"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Monk Psycho

Slavan
Učlanjen(a)
14.05.2007
Poena
350
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 2600k scythe katana; i7 6700
Matična ploča
asrock z77 pro4; hp elitedesk 800
RAM
32;16
GPU
7950; intel integrated
Storage
spinning rust
Zvuk
integrale on both
PSU
seasonic 750w; hp elitedesk 200w
Kućište
fractal design arc xl; elitedesk 800
Monitor
dell p2414h
Miš & tastatura
logitech neka polovna
Ostale periferije
altec atp3
Mobilni telefon
Coolpad Cool S1
Pristup internetu
  1. Optički internet
Izvinjavam se administratorima ako je tema na pogresnom mestu, nisam znao gde drugo da je stavim :trust:
Da li neko mozda ide uskoro za ameriku? Treba mi jedna tehnicka naprava a ne bih zeleo da je narucujem preko narucujem.com odrace me zivog. Ili ako ima negde da se kupi u Srbiji nek mi posalje link na mail:smash:
Stvari za kupovinu link1
link2

Hvala unapred.

hehe ne gubim ni zenu ni dete ni psa (nemam nista od toga). Desava se da (na gradjevini, ili nekoj kuci) zagubi neki novcanik, kljucevi, mob, a ovo bas definitivno pomaze u pronalazenju :p

Poslednja izmena:
dete :lol:

Sta ako izgubis lokator? Ili bi uzeo i lokator za lokator? :D

Koliko ja *** zaboravljam pa meni treba lokator za lokator x 6:d
Moj drugar je spakovao u frizider novcanik,jedva ga nasao LOL

Nikad se ne bih setio da gledam u frizider :d

Prekinite ko babe da mi spamujte thread, ozbiljno mi treba :wave:

Poslednja izmena:

Pa kad ti tako jako treba, onda nemoj smarati ljude ovde, nego ne budi lenj pa izvadi (besplatnu - vidim da je vrlo bitna stavka :p) visa internet karticu u intesi i naručuj sam koliko hoćeš tih lokatora... (za dete, telefon, ženu, kola... glavu :d)

khm imam intesa sh*t karticu nije u tome problem (problem je carina i nemogucnost da se ogradim od prevelikih "troskova" domacih speditera). To je zasto sam postavio pitanje. Da se u ovoj zemlji stvari odvijaju drugacije ne bih ni otvarao temu

Poslednja izmena:
khm imam intesa sh*t karticu nije u tome problem (problem je carina i nemogucnost da se ogradim od prevelikih "troskova" domacih speditera). To je zasto sam postavio pitanje. Da se u ovoj zemlji stvari odvijaju drugacije ne bih ni otvarao temu

Špediciju će ti naplatiti samo ako ti pošalju dhl ili nekom drugom kurirskom službom. Za carinu možeš vrlo verovatno da se izvučeš, pošto je mali paketić. I poštarina ti uopšte nije skupa, samo 10$ (koliko sam video), znači sigurno je obična pošta.
U krajnjem slučaju, obrati se driveru, on to naručuje for a small fee...

Nikad se ne bih setio da gledam u frizider :d

Mogu da se kladim da svakom useru na ovom forumu treba po neshto iz USA, ali niko nije odmah podigao thread za to i prekrshio nekoliko pravila foruma.

Zatvoreno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno