Šta je novo?

Treba mi misljenje o Nokia 3510 i Siemens C55...

Nedjo je napisao(la):
Izmedju svega nabrojanog S45 nema konkurenciju!
T65 ocajna tastatura, neugodna navigacija, nepostojanje IR porta...
Sve ostalo..., ma da ne duzim S45 RULEZZ!

Ono sto mi se kod tog telefona ne svidja je da mu se brzo razdrnda poklopac od baterije pa telefon skripi, i boja na tasterima nije bas trajna... Po meni je ipak bolji ME45, pogotovo sto se oba ova telefona mogu prepraviti u S45i model.

Anubis je napisao(la):
Pa ima Dale i software najnoviji posto i on ima S45i samo dodji uradice ti za neku simboliku tipa milka 300g sa bademom i cimetom mmmmmmmmm:p

Anubise nije bas sve tako jednostavno, ide mala prepravka firmware-a i eeprom-a ako zelis da prebacis S45 u S45i. Takodje postoje telefoni sa CE20 eepromom koji se ne mogu tako flashovati, tj. njihov flash znaci sigurnu smrt tog telefona...

Anti Patriota je napisao(la):
nokia 3510 "polifone" melodije i sonijeve su kao nebo i zemlja - jes kod nokije mozda jace zvuci ali nekvalitetno ...

sonyjeve su ok, ali samo malo slabe

Btw, 7650 ima kvalitetnije poly zvuke od 3510, a 6100 i nova serija jos kvalitetnije od 7650!

A jel ima neko C55, bas da ga koristi ili ga je koristio, da kaze kakav je! Koliko drzi baterija, kakva je tastatura koliki je ekran, vredi li sva ona JAVA na njemu itd...

Alexandar je napisao(la):
Anubise nije bas sve tako jednostavno, ide mala prepravka firmware-a i eeprom-a ako zelis da prebacis S45 u S45i. Takodje postoje telefoni sa CE20 eepromom koji se ne mogu tako flashovati, tj. njihov flash znaci sigurnu smrt tog telefona...

Mala zabuna, meni ne treba update sa S45 na S45i posto vec imam taj S45i, nego hocu novi firmware (ver 4.) da ubacim u njega.
Mislim da Panos hoce da kupi S45.

Inace jedini bitniji razlog zbog kojeg nisam uzeo ME45 je sto ima losiju tastaturu (sa takvim tasterima sam raskrstio posle C45).
A o lepoti sad necemo govoriti :D

od cega su dugmici na 3510? Jesu li gumeni ili kao na npr 3310?

Nazad
Vrh Dno