Zvao sam ovog tipa i jos mi je komsija,moze da se naruci preko njega.Ja bih voleo ako ima odmah,a ako nema sacekacu.Hvala puno.Zorro je napisao(la):Ovaj tip ih kao ima u katalogu:
063/765-377 (nemam pojma kako se zove...)
Ovaj prvi ima Shade u katalogu,ali drugi link ne radi.U svakom slucaju hvala za info.golum je napisao(la):Vidi na www.dvdvideo.co.yu , mislim da mozda mozes da narucis kod njih ili pogledaj kod esproma, info na www.esprom.co.yu
Pozdrav
simpson H je napisao(la):Zvao sam ovog tipa i jos mi je komsija,moze da se naruci preko njega.Ja bih voleo ako ima odmah,a ako nema sacekacu.Hvala puno.
Pozdrav
simpson H je napisao(la):Zvao sam ovog tipa i jos mi je komsija,moze da se naruci preko njega.Ja bih voleo ako ima odmah,a ako nema sacekacu.Hvala puno.
Pozdrav
Weeeeeaaahhhh!!!!Cineman je napisao(la):U vezi Nebojše sa Banovog Brda. Kod njega sam pre nekih 5-6 meseci poručio jednu količinu filmova, i do dana današnjeg nije još ništa stiglo. Već mi je postalo dosadno da gnjavim čoveka sa pitanjem, jel' došlo ili nije. Sada za zvcam možda mesečno jedanput, ali ništa ni od toga. Što mu se tiče cene DVD-ova, OK su, samo ne znam gde mu je tu zarada, ali to je njegov problem.
Simpsone, idi na www.amazon.co.uk , i ako to ima na DVD-u, to što tebi treba, možeš dobiti roku od 7-10 dana!!!
Pozdrav, Cineman
Odlicno,odgovara!!!Cineman je napisao(la):Poručiću tamo negde u Ponedeljak, utorak, OK???
P. Cineman
Cut bre tamo vise rekoh ti da porucujes odmahCineman je napisao(la):Zaboravio sam da ti kažem. Paket mi stiže do nekih 7-10 dana, od datuma slanja!!!
zubor je napisao(la):A za vas iskusne internet kupce... pitanjce ... ako mozete da prosvetite nas neiskusne
... kolike se sanse da nas pri stizanju robe (dvd-eva) sa amazona obraduje carina ili nesto na tu temu ? ako nesto znaci .... paket bi sadrzao 5-6 filmova sa ukupnom cenom od oko 100 EUR-a ...
Ako naručuješ preko www.amazon.co.uk, onda ćeš teško moči da naručuješ toliko diskova, jer naša carina kada dobije malo poveći paket, odmah sklopni sa strane. Sigurnije ti je da poručiš 2, eventualno 3 diska. To ti 10000% stiže, provereno!!!
u pitanju je ST TNG 2 i 3 sezona i ST TMP - ovo govorim jer nije bila neka velika kutija (paket).
Kada sam otisao po paket u postu, cekalo me iznenadjenje - treba da platim carinu 2998 Din
zubor je napisao(la):Pa i trebali su da ti naplate carinu boom ...
Ako sam dobro sracunao to sto si kupio je kostalo oko 120GBP tj oko 190 EUR ... sve preko 100 EUR-a (USD-a) se carini ... pa tih 44% na 90 EUR-a ispadne oko 2400 dindzi ...
Bas me interesuje sta bi bilo da na paketu nije bilo cene ...
zubor je napisao(la):Procitao sam do kraja ...
na prvoj je bila cena na drugoj nije ...
pa se pitam sta bi bilo kad bi bilo ... sto rece Aca Postar
da i na prvom paketu nije bilo cene ... valjda ne bi bilo ni carine ...
Star Trek je napisao(la):![]()
znacemo uskoro.....treba da mi stigne negde oko 15 jos jedan poklonpa cu da napisem dali je to provereno......
BTW. ja sam uz DVD-e uzimao i 3 knjige, ako to ima neke veze za carinu - verovatno se na knjige ne placa carina.........nisam siguran
giovanni je napisao(la):Ajmo još jedan krug: Kad ti na paketu ne piše vrednost a dobiješ knjižurine ili cd-ove onda oni procene koliko to može da košta pa pošto se radi o takvoj robi, tripuju se da je to manje od 100 usd i naplate ti samo troškove PTT-ovog magacina, pregleda i tako neke gluposti što “izađe“ tu negde do 10 keka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari