Šta je novo?

Treba mi info za DVD

simpson H

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.04.2001
Poena
680
Ima li ko ideju gde da kupim DVD

1.Tina Turner- One last time live in concert
2.SHADE-Live

Svaka informacija je dobrodosala

Ovaj tip ih kao ima u katalogu:
063/765-377 (nemam pojma kako se zove...)

Zorro je napisao(la):
Ovaj tip ih kao ima u katalogu:
063/765-377 (nemam pojma kako se zove...)
Zvao sam ovog tipa i jos mi je komsija,moze da se naruci preko njega.Ja bih voleo ako ima odmah,a ako nema sacekacu.Hvala puno.

Pozdrav

simpson H je napisao(la):
Zvao sam ovog tipa i jos mi je komsija,moze da se naruci preko njega.Ja bih voleo ako ima odmah,a ako nema sacekacu.Hvala puno.

Pozdrav

OK. By the way, cini mi se da sam Sade Live video nedavno u IPS-u (Trg Republike), ali nisam siguran da li je u pitanju bio DVD ili VHS...

drugi link ne radi

Drugi link ne radi jer se firma zove espro a ne esprom i samim tim link je ESPRO DVD KLUB a od tine imaju TINA TURNER LIVE IN AMSTERDAM

Sorry na pogresnom linku, uvek se z.... oko tog m.

Pozdrav

simpson H je napisao(la):

Pozdrav

To je onaj Nebojsa sa Banovog Brda sto je redovno na rasprodaji kod SKC-a. Samo da znas da sam mu ja jos u Avgustu narucio Omen 1, 2, i 3 i jos uvek nema nista :( FX ctp;

Tako mi i treba kad nisam odmah primenio brutalne metode boom :whip
:p
Pozdrav

UPOMOOOOOOC !!!!!

Ubih se da nadjem ovi Tinu Turner,a tako mi je stalo do ovog DVD.Ajde ljudi ucinite dobro delo!!!!

U vezi Nebojše sa Banovog Brda. Kod njega sam pre nekih 5-6 meseci poručio jednu količinu filmova, i do dana današnjeg nije još ništa stiglo. Već mi je postalo dosadno da gnjavim čoveka sa pitanjem, jel' došlo ili nije. Sada za zvcam možda mesečno jedanput, ali ništa ni od toga. Što mu se tiče cene DVD-ova, OK su, samo ne znam gde mu je tu zarada, ali to je njegov problem.

Simpsone, idi na www.amazon.co.uk , i ako to ima na DVD-u, to što tebi treba, možeš dobiti roku od 7-10 dana!!!

Pozdrav, Cineman

Cineman je napisao(la):
U vezi Nebojše sa Banovog Brda. Kod njega sam pre nekih 5-6 meseci poručio jednu količinu filmova, i do dana današnjeg nije još ništa stiglo. Već mi je postalo dosadno da gnjavim čoveka sa pitanjem, jel' došlo ili nije. Sada za zvcam možda mesečno jedanput, ali ništa ni od toga. Što mu se tiče cene DVD-ova, OK su, samo ne znam gde mu je tu zarada, ali to je njegov problem.

Simpsone, idi na www.amazon.co.uk , i ako to ima na DVD-u, to što tebi treba, možeš dobiti roku od 7-10 dana!!!

Pozdrav, Cineman
Weeeeeaaahhhh!!!!

Ima cinemane ,ima.Narucuj oma' ultra hitno iz ovih stopa sada!!!!
Evo je pod rednim brojem 2, kada ukucas Tina Turner

Poručiću tamo negde u Ponedeljak, utorak, OK???

P. Cineman

Zaboravio sam da ti kažem. Paket mi stiže do nekih 7-10 dana, od datuma slanja!!!

Cineman je napisao(la):
Zaboravio sam da ti kažem. Paket mi stiže do nekih 7-10 dana, od datuma slanja!!!
Cut bre tamo vise rekoh ti da porucujes odmah:D

a carina?

A za vas iskusne internet kupce ;) ... pitanjce ... ako mozete da prosvetite nas neiskusne :( ... kolike se sanse da nas pri stizanju robe (dvd-eva) sa amazona obraduje carina ili nesto na tu temu ? ako nesto znaci .... paket bi sadrzao 5-6 filmova sa ukupnom cenom od oko 100 EUR-a ...

Re: a carina?

zubor je napisao(la):
A za vas iskusne internet kupce ;) ... pitanjce ... ako mozete da prosvetite nas neiskusne :( ... kolike se sanse da nas pri stizanju robe (dvd-eva) sa amazona obraduje carina ili nesto na tu temu ? ako nesto znaci .... paket bi sadrzao 5-6 filmova sa ukupnom cenom od oko 100 EUR-a ...

Ako naručuješ preko www.amazon.co.uk, onda ćeš teško moči da naručuješ toliko diskova, jer naša carina kada dobije malo poveći paket, odmah sklopni sa strane. Sigurnije ti je da poručiš 2, eventualno 3 diska. To ti 10000% stiže, provereno!!! Znači kada odeš na engleski amazon, u korpu staviš ono što želiš da kupiš, na kraju kada finalno hoćeš da poručiš, dobićeš krajnu cenu tih DVD-ova, i u to će biti uračunata poštarina. Zadnja cena koja bude izašla, tu ćeš cenu morati njima platiti preko tvoje, najverovatnije VISA kartice. Kada se to uplati, oni šalju i to je to. Kada takav paket dođe kod nas, naša carina će samo proslediti na tvoju kućnu adresu, i to je to!!! Znači ono što platiš tamo na sajtu, DVD-ove i poštarinu, to je to, i tvoje davanje para je završeno!!!

Pozdrav, Cineman

okidoki

Ako naručuješ preko www.amazon.co.uk, onda ćeš teško moči da naručuješ toliko diskova, jer naša carina kada dobije malo poveći paket, odmah sklopni sa strane. Sigurnije ti je da poručiš 2, eventualno 3 diska. To ti 10000% stiže, provereno!!!

okidoki i hvala za info ...
znaci dva puta po tri diska :)
visa rula :)

P.S. Mogao sam ruku da stavim da ces se ti prvi javiti sa odgovorom ;)

Na tri DVD-a / Cd-a umeju i da zacepe carinu. Moj ortak je prosle godine platio 600 dinara na tri Cd-a...

Ja obicno narucujem po dva, i do sada me nikada nisu globili.

I jos nesto: nemoj da istovremeno narucujes sve filmove, napravi po nekoliko dana pauze. Dzaba tebi da narucis i 6 paketa sa po jednim DVD-om, ako svi oni stignu istog dana to ce cariniti isti covek, i lako mogu da mu "zapadnu za oko".

evo citam malo vasa iskustva i mora da podelim i svoja...

naime prvi put kada sam porucio sa amzona (viza kartica) - u pitanju je ST TNG 2 i 3 sezona i ST TMP - ovo govorim jer nije bila neka velika kutija (paket).

Kada sam otisao po paket u postu, cekalo me iznenadjenje - treba da platim carinu 2998 Din... FX

e onda sam bio malo pametniji.....druga porudzbina je bila mnogo veca i po vrednosti i po velicini paketa (necu da navodim cene), ali sam zato dva artikla (od 12) stavio da zapakuju kao poklon i checkirao onaj box da ne navode cene......

kada sam otisao u postu po paket - cena je bila 210 Dinara :) :) :)

sada porucujem jos neke stvarcice na isti nacin pa cu da napisem...

pozdrav

kad vec pominjete...

Sta na kraju ispade koja je najbolja banka za Visu kod nas? Sad ce drapin da se pojavi sa :"idi na ...." , medjutim mene interesuje trenutno stanje, jer je u medjuvremenu krenula i komercijalna banka, i jos par banaka.

carina i porez 44%

u pitanju je ST TNG 2 i 3 sezona i ST TMP - ovo govorim jer nije bila neka velika kutija (paket).

Kada sam otisao po paket u postu, cekalo me iznenadjenje - treba da platim carinu 2998 Din

Pa i trebali su da ti naplate carinu boom ...
Ako sam dobro sracunao to sto si kupio je kostalo oko 120GBP tj oko 190 EUR ... sve preko 100 EUR-a (USD-a) se carini ... pa tih 44% na 90 EUR-a ispadne oko 2400 dindzi ...

Bas me interesuje sta bi bilo da na paketu nije bilo cene ...

Re: carina i porez 44%

zubor je napisao(la):
Pa i trebali su da ti naplate carinu boom ...
Ako sam dobro sracunao to sto si kupio je kostalo oko 120GBP tj oko 190 EUR ... sve preko 100 EUR-a (USD-a) se carini ... pa tih 44% na 90 EUR-a ispadne oko 2400 dindzi ...

Bas me interesuje sta bi bilo da na paketu nije bilo cene ...

nisi procitao post do kraja....
druga porudzbina je bila puno veca, a carina mi je dosla 210 dinara!
zato sto sam stavio da ga zapakujukao poklon!!!!

procitao sam nije da nisam ...

Procitao sam do kraja ...
na prvoj je bila cena na drugoj nije ...
pa se pitam sta bi bilo kad bi bilo ... sto rece Aca Postar :)
da i na prvom paketu nije bilo cene ... valjda ne bi bilo ni carine ...

Re: procitao sam nije da nisam ...

zubor je napisao(la):
Procitao sam do kraja ...
na prvoj je bila cena na drugoj nije ...
pa se pitam sta bi bilo kad bi bilo ... sto rece Aca Postar :)
da i na prvom paketu nije bilo cene ... valjda ne bi bilo ni carine ...

:)

znacemo uskoro.....treba da mi stigne negde oko 15 jos jedan poklon :p pa cu da napisem dali je to provereno......

BTW. ja sam uz DVD-e uzimao i 3 knjige, ako to ima neke veze za carinu - verovatno se na knjige ne placa carina.........nisam siguran

Re: Re: procitao sam nije da nisam ...

Star Trek je napisao(la):
:)

znacemo uskoro.....treba da mi stigne negde oko 15 jos jedan poklon :p pa cu da napisem dali je to provereno......

BTW. ja sam uz DVD-e uzimao i 3 knjige, ako to ima neke veze za carinu - verovatno se na knjige ne placa carina.........nisam siguran

Ajmo još jedan krug: carina se plaća na sve bilo da je poklon, knjiga, igla, lokomotiva, avion... Samo treba da košta više od 100 usd. Jedino na šta se ne plaća su lekovi (mada za to su u principu potrebne dozvole) i za robu vrednu manje od 100 usd. Kad ti na paketu ne piše vrednost a dobiješ knjižurine ili cd-ove onda oni procene koliko to može da košta pa pošto se radi o takvoj robi, tripuju se da je to manje od 100 usd i naplate ti samo troškove PTT-ovog magacina, pregleda i tako neke gluposti što “izađe“ tu negde do 10 keka.

Re: Re: Re: procitao sam nije da nisam ...

giovanni je napisao(la):
Ajmo još jedan krug: Kad ti na paketu ne piše vrednost a dobiješ knjižurine ili cd-ove onda oni procene koliko to može da košta pa pošto se radi o takvoj robi, tripuju se da je to manje od 100 usd i naplate ti samo troškove PTT-ovog magacina, pregleda i tako neke gluposti što “izađe“ tu negde do 10 keka.

Na paketu JESTE pisala vrednost, ali malim slovima i vrlo neuocljivo tako da moze da se desi da nije carinik video ili sl...

Vrh Dno