Šta je novo?

Treba mi Firmware noviji od 4.84 za Nokiju 7110...

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Moj firmware je 4.84, i posto je malo bagovit zamenio bih ga ali ne mogu da nadjem na netu sto mi treba (a i nemam vremena bas mnogo).

Molio bih preporuke, kojji je firmware najbolji i odakle da skinem!!

Slayer je napisao(la):
Moj firmware je 4.84, i posto je malo bagovit zamenio bih ga ali ne mogu da nadjem na netu sto mi treba (a i nemam vremena bas mnogo).

Molio bih preporuke, kojji je firmware najbolji i odakle da skinem!!

Hteo bih da se ukljucim u thread posto sad planiram da kupim taj telefon i mislim da je mnogo dobar.

Sta je firmware (pretpostavljam njegov softver), i kako se uploaduje na njega. Kablom?

Pozdrav!

to jeste verzija softvera, i tacno, uploaduje se kablom. Tj, moze i IRDA-om, ali kabl je direktna veza, koja je parazit na komp tako da nemas frke od "Power-Off" fazona!!

Koliko ja znam, nije moguce updatovati firmware putem IrDA adaptera...

Kako si ti mislio da promenis softver? Koji kabl koristis?

kab koji koristim je DAU-9P (FBUS)!!!

A preko IRda je moguce uploadovati softver, samo moras imati program koji to podrzava!!

Slayer je napisao(la):
kab koji koristim je DAU-9P (FBUS)!!!

A preko IRda je moguce uploadovati softver, samo moras imati program koji to podrzava!!

Tesko, ja prodajem opremu za dekodiranje vec dve godine i tako nesto nikome nije poslo za rukom, tj ird-om:)
Update software takodje ne mozes ni preko m-bus ni f-bus kabla. Tacnije, preko tvog f-bus kabla ne mozes da dekodiras nijednu Nokiu.
Imam ja firmware 5.01 (poslednji), ali ti nece pomoci.
Odnesi ga u obliznji "servis", uradice ti za 5 minuta.

koja je to cifra??

i ako se vec bavish time koji je softwer najbolji?

Slayer je napisao(la):
koja je to cifra??

i ako se vec bavish time koji je softwer najbolji?
U principu najbolja je poslednja verzija, mada je tvoja jedna od poslednjih tako da neces primetiti skoro nikakvu razliku.
Od 300 - 600 dinara.

Jel moze neko da preporuci dobar servis u NS-u za to. Isto imam 4.84 i bagovit je jezivo (mozda je i nesto hardverski ali ne verujem).. Usput, sada imenik drzim u memoriji telefona, a i kalendar itd su popunjeni delimicno, hoce li to moci da se sacuva ili sve propada sa novim softverom? (jel mogu da urade neki backup?)

e posto ja imam vec nekih godinu dana nokiu 7110 zainteresovalo me je oko tog firmware . Kako da pogledam koja je verzija na mom tel. i sta dobijam sa tom novom verzijom softvera 5.01 u odnosu na stariji??
hvala

dobro odkucao sam *#0000# i pise da imam v 4.88
e sad kada bi odneo tel da mi ubaci v 5.01 sta bi dobio ???
ono neke nove mogucnosti ili pouzdaniji rad samo?

rnikola je napisao(la):
dobro odkucao sam *#0000# i pise da imam v 4.88
e sad kada bi odneo tel da mi ubaci v 5.01 sta bi dobio ???
ono neke nove mogucnosti ili pouzdaniji rad samo?

Pa verovatno bi dobio i neke nove ili mozda poboljsane aktivnosti. Za 6110 recimo, resio bi problem i sa slanjem grafickih poruka. Tako da u svakom slucaju se isplati tako nesto uraditi.

aha
pa dali bi mogao da primam i saljem onda graficke poruke posto sada definitivno ne mogu.....

rnikola je napisao(la):
aha
pa dali bi mogao da primam i saljem onda graficke poruke posto sada definitivno ne mogu.....

Ne bi mogao ni sa novim softverom.

e a dali bi mozda kada bi stavio tu novu verziju softvera 5.01 brze radio meni...ono nekad je uzasno spor kada ides iz direktorijuma u direktorijum pogotovu kada na primer udjes u direktorijum za poruke treba mu dosta dok ne ucita sve poruke..
????????

Kome treba firmware 5.01 ima ga gosn Velja, inace nas moderator. Meni je ubacio srpski jezik i 5.01 u moju 7110. Hvala, Veljo. :)

Gosn Veljo dali ima sanse jos nekom da stavis nvi 5.01 i srpski jezik....
ako nije problem dali bi mogao da stupim nekako u kontakt sa tobom pa da mi to stavis na tel?

Veljo jos jedan zainteresovan za updateovanje softvera na 7110...
daj ostavi neki kontakt i sta kako i koliko to zadovoljstvo kosta

Velja je napisao(la):
Nema na cemu :) Kako mreza?

Radi kao zmaj! :wave;

P.S. J**** ti sve po spisku, pola telefona mi je otislo iz imenika. Ipak si car!!!

Kako bre fali pola imena :( Ma to si ti nesto caprkao pod uticajem piva pa sad ja kriv :) Dodji da sredimo (citaj: da obrisemo i drugu polovinu :p ) Sto se tice ubacivanja softvera za ostale, na zalost to ne mogu da cinim kao uslugu vec se mora platiti po cenovniku servisa u kome radim. Ne znam tacno koliko je ali cu vam javiti sutra.

veljo naravno da se plati koliko kosta....nisam nista drugo ni mislio ti samo reci koliko treba kinte da se ponese i kako da se stupi u kontakt sa tobom to jest koja ti je firma

Velja je napisao(la):
Kako bre fali pola imena :( Ma to si ti nesto caprkao pod uticajem piva pa sad ja kriv :) Dodji da sredimo (citaj: da obrisemo i drugu polovinu :p ) Sto se tice ubacivanja softvera za ostale, na zalost to ne mogu da cinim kao uslugu vec se mora platiti po cenovniku servisa u kome radim. Ne znam tacno koliko je ali cu vam javiti sutra.

Kao sto rekoh reci gde sta kad kako koliko :)

:D

"Contact service" kineski trzni centar u bloku 70, lokal 221 a cena je 500 din. 318-0647 je tel za informacije. Ja nisam vise tamo ali se mozete pozvati na mene.

Nazad
Vrh Dno