Šta je novo?

Treba mi fan 12cm sto tisi (sa lagerima)

The Spinner

Čuven
Učlanjen(a)
08.03.2005
Poena
619
ljudi, gde to da nadjem? koji da kupim?
hocu da stavim u napajanje.
Svi coolermaster su "sleeve" varijanta, dakle bez lagera. Razlikuju se samo po brzini rotacije, tako da su najtisi i najbucniji modeli mehanicki isti.

shpajz je u pravu, sleeve varijanta je dosta tisa od ball varijante, a najtisi iz CoolerMaster-ovog programa, od 12cm bi trebao da bude rifle bearing model na 800rpm/12v sa nekih 16-17dB ako se dobro secam i odusevljen sam bio koliko se ne chuje a protok mu je sasvim ok za taj RPM. pogledaj na CM sajtu, ima tih coolera kod nas....

hvala puno na informacijama!
bio sam ubedjen da su tisi ball bearing.
Ok, coolermaster sam vec gledao, pa cu ga najverovatnije i uzeti.
javicu utiske.
pozdrav!

Coolink 120mm Ultra Silent Case Fan je takodje dobar izbor,pri 1100 rpm, buka ~20dBA (nisam izmerio ali verujem Coolink-u vise nego Coolermaster-u).Uzeo sam 10 komada onako da imam,kome treba,zna se,PM,mogu i kurirom da posaljem ako treba.

Vec na temi o dobrim ventilatorima za kucishte preporuchio ovaj Coolink 120mm Ultra Silent Case Fan.Iako garancija od 5 godina,i 100000 radnih sati ne vazi kod nas(najverovatnije),dovoljna je garancija shto je Coolink daje,nekako deluje pouzdano.,)

a cena?

500-550 koliko i ostale 12-ce,a u paketu se dobijaju i silikonski srafovi (SP1) koji kad se kupe odvojeno, samo oni kostaju oko 3 eura,plus resistor (RC56) za Silent Mod rada.

Vrh Dno