Šta je novo?

Treba mi dobar program za stampanje diskova

kuzma_x

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
380
Da li je neko stampao nalepnice za cd, one okrugle samolepljive. Nikako ne mogu da namestim da mi stampa direkno u centar, uvek mi pomeri sliku. Ni nero ne pomaze , ni ACDSee 10, vista mi je jedino odstampala najpribliznije onome sto mi treba, ali ni to nije dobro.

Bio bih zahvalan ako neko moze malo da mi pojasni kako se to radi ili da me uputi na neki tutorial.

P.S.

Koristim one duple nalepnice 13x26 cm-a, nisam uspeo nigde u opcijama da nadjem takav format da podesim. Ima 13x18 cm, ali nece da stampa od pocetka, nego mrda u stranu iako je slika stogo simetricna ( skenirana , pa kropovana ).

Acoustica cd dvd label, odlican program ( nazalost, na volseban nacin kljucevi ne vaze posle odredjenog vremena ).
Audio label, kojeg i sam koristim.

generalno,
treba ti nazim tj. marka papira tj. nalepnice. Potrazis na njihovom siteu ili sire program koji podrzava papir i eto resenja. Imas model i shablon. Sliku importujes u program kao jpg i printash. Naravno ostavis mali prepust. Bolje kupi stampas tipa canon koji stampa na diskovima, i oslojene diskove. Neverovatan kvalitet stampe.

Nazad
Vrh Dno