- Učlanjen(a)
- 17.03.2001
- Poena
- 679
Treba mi data kabl da upgrade-ujem softver na SL45, mislim da moze sa kablom od bilo kog siemensa. Ako bi neko bio voljan da mi uzajmi na dan dva...
GadGet je napisao(la):Posao ce ti zavrsiti i stoni punjac sto dolazi uz telefon. Ja sam sinoc tako sredio svoj tel. Evo bas picim GTPinball znaci Java radi Ok. Ako hoces mogu da ti posaljm programce sa kojim sam zavrsio.
GadGet je napisao(la):E da li si mozda nasao maskicu na kojoj bas pise SL45i? Ona sto sam ja nasao je bez icega( nepise ni SL42 ni SL45 ni SL45i ), ali se dobije komplet telo telefona i ugradnja za 1200din.
GadGet je napisao(la):Negde na netu sam video SL45 bez antene. Maska je crne boje itd...
Da li je neko jos video i da li je moguce kod nas odraditi takvu prepravku?
JOBAH je napisao(la):Samo da obavestim srecne vlasnike da SL45i sljaka sa 64mb karticom, ali obratite paznju da uzmete MMC karticu a ne Secure Digital (iste je velicine, ali ima jedan "zarez" sa strane)
Alexandar je napisao(la):ili stedi pare za S55.
Alexandar je napisao(la):Video sam i ja to. To je neki freak odstranio antenu sa telefona, rupu zapusio epoxi smolom i izlakirao kuciste. Naravno, bez antene telefon i nema bas neki signal, tako da bolje zaboravis to, ili stedi pare za S55.
Alexandar je napisao(la):Pa na kartici pise MMC ili SD tako da ne mozes omanuti.
JOBAH je napisao(la):Na mojoj MMC kartici pise Secure DigitalImas li neki komentar?
JOBAH je napisao(la):Pa palo mi je napamet zato sto znam specifikacije i SD i MMC kartica i razliku u fizickom izgledu, pa onda nije bitno sta pise na nalepnici...
GadGet je napisao(la):Da li bi mogla da se uzme "unutrasnja" antena iz nekog telefona i da se uglavi unutra, a ova postojeca da se skine?
Geek_master je napisao(la):Vec imas unutrasnju, antena ti je po celoj duzini + ono sto viri. Antena mora da bude odredjenog oblika, ne vredi da stavis plocicu tamo gde ima manje plastike...
diviner je napisao(la):A gdje ima kabel da se uzme, koliko obicno kosta, i da ga nema mozda neko prodati u NS
GadGet je napisao(la):Posao ce ti zavrsiti i stoni punjac sto dolazi uz telefon. Ja sam sinoc tako sredio svoj tel. Evo bas picim GTPinball znaci Java radi Ok. Ako hoces mogu da ti posaljm programce sa kojim sam zavrsio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari