Šta je novo?

Treba mi data kabl za Siemens na pozajmicu

Geek_master

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.03.2001
Poena
679
Treba mi data kabl da upgrade-ujem softver na SL45, mislim da moze sa kablom od bilo kog siemensa. Ako bi neko bio voljan da mi uzajmi na dan dva...

Posao ce ti zavrsiti i stoni punjac sto dolazi uz telefon. Ja sam sinoc tako sredio svoj tel. Evo bas picim GTPinball znaci Java radi Ok. Ako hoces mogu da ti posaljm programce sa kojim sam zavrsio.

GadGet je napisao(la):
Posao ce ti zavrsiti i stoni punjac sto dolazi uz telefon. Ja sam sinoc tako sredio svoj tel. Evo bas picim GTPinball znaci Java radi Ok. Ako hoces mogu da ti posaljm programce sa kojim sam zavrsio.

Zilet mi je dao kabl, ali posle sam video i da moze sa obicnim (cini mi se da je to isti kabl samo ima drugi konektor i ide preko stanice). Problem je bio u tacnom postupku dok program ne prepozna mob.
Inace, jako me zanima jel imaju negde kod nas da se nadju MMC od 128MB. Mada, verovatno cu uzeti u petak od Zormija 64 MB... Zasto si ti rezervisao kartice, jel rekao da ce biti ogranicena isporuka?

Gp pinbal je malo smor, ja presao prince of persia :) Ajde ostavi mi mail pa da razmenimo midlete.

Rekao je da sve uvek rasproda za dva dana, tako da sam rezervisao, a igrice sam tek krenuo da skidam. Odakle si skinuo prince of persia kad skoro svaki sajt trazi jedno 3$ po igrici.

Da li ti se vrati tel na "root" kad startujes worm?

[email protected]

E da li si mozda nasao maskicu na kojoj bas pise SL45i? Ona sto sam ja nasao je bez icega( nepise ni SL42 ni SL45 ni SL45i ), ali se dobije komplet telo telefona i ugradnja za 1200din.

GadGet je napisao(la):
E da li si mozda nasao maskicu na kojoj bas pise SL45i? Ona sto sam ja nasao je bez icega( nepise ni SL42 ni SL45 ni SL45i ), ali se dobije komplet telo telefona i ugradnja za 1200din.

Dobices igrice na mail.

Ma sta ce ti bre maskica, samo ce ti uvaliti neki krsh koji nije original, i verovatno je nece ni namestiti da pasuje kako treba pa ce da se rasklima... :) Ona sto se dobije uz fon je savrsena...

Negde na netu sam video SL45 bez antene. Maska je crne boje itd...

Da li je neko jos video i da li je moguce kod nas odraditi takvu prepravku?

Poslao sam ti ono na mail, posalji ti neku meni :)
I obavesti me ako sutra kupis te kartice, ja sam ih zvao fonom, i ostavio mail, ali nesto bas i ne verujem da ce me obavestiti kad stignu.

Nisam isao, niti sam zvao, imao sam posla preko glave ovih dana. Idem kod Zormija sutra obavezno, pa cu ti reci sta se desava sa MMC

Hvala za igrice, ali ja imam samo dve tri da ti vratim. Jedna od njih je klasicna zmijica kao sa nokie ali kad je startujem meni kvrcne JAVA i vrati se na "root" telefona.

Samo da obavestim srecne vlasnike da SL45i sljaka sa 64mb karticom, ali obratite paznju da uzmete MMC karticu a ne Secure Digital (iste je velicine, ali ima jedan "zarez" sa strane)

GadGet je napisao(la):
Negde na netu sam video SL45 bez antene. Maska je crne boje itd...

Da li je neko jos video i da li je moguce kod nas odraditi takvu prepravku?

Video sam i ja to. To je neki freak odstranio antenu sa telefona, rupu zapusio epoxi smolom i izlakirao kuciste. Naravno, bez antene telefon i nema bas neki signal, tako da bolje zaboravis to, ili stedi pare za S55.

JOBAH je napisao(la):
Samo da obavestim srecne vlasnike da SL45i sljaka sa 64mb karticom, ali obratite paznju da uzmete MMC karticu a ne Secure Digital (iste je velicine, ali ima jedan "zarez" sa strane)

Pa na kartici pise MMC ili SD tako da ne mozes omanuti.

Alexandar je napisao(la):
Video sam i ja to. To je neki freak odstranio antenu sa telefona, rupu zapusio epoxi smolom i izlakirao kuciste. Naravno, bez antene telefon i nema bas neki signal, tako da bolje zaboravis to, ili stedi pare za S55.

Da li bi mogla da se uzme "unutrasnja" antena iz nekog telefona i da se uglavi unutra, a ova postojeca da se skine?

Cini mi se da ima dovoljno mesta za takvu akciju, a ako i zafali mesta mogli bi da naprave maskicu cija bi zadnja strana bila skroz ravna, a ne kao sad da se telefon "iz profila" suzava pri vrhu pa da izlazi antena.

Alexandar je napisao(la):
Pa na kartici pise MMC ili SD tako da ne mozes omanuti.

Na mojoj MMC kartici pise Secure Digital :D Imas li neki komentar?

JOBAH je napisao(la):
Na mojoj MMC kartici pise Secure Digital :D Imas li neki komentar?

Citaj sta pise :D NA kartici pise koji je tip, ne znam kako ti je palo na pamet da ce neko da ubaci SD karticu u MMC uredjaj?

Pa palo mi je napamet zato sto znam specifikacije i SD i MMC kartica i razliku u fizickom izgledu, pa onda nije bitno sta pise na nalepnici...

JOBAH je napisao(la):
Pa palo mi je napamet zato sto znam specifikacije i SD i MMC kartica i razliku u fizickom izgledu, pa onda nije bitno sta pise na nalepnici...

Cekaj... jel razlika samo u tome sto je SD malo tanja, ili ima jos nesto (pinovi, etc)?

GadGet je napisao(la):
Da li bi mogla da se uzme "unutrasnja" antena iz nekog telefona i da se uglavi unutra, a ova postojeca da se skine?

Vec imas unutrasnju, antena ti je po celoj duzini + ono sto viri. Antena mora da bude odredjenog oblika, ne vredi da stavis plocicu tamo gde ima manje plastike...

Razlika je u tome sto SD ima mali pravougaoni "zarez" sa strane, pinovi su isti... takodje postoje i neke razlike oko podrske za copyright odnosno nacina kodovanja podataka... postoji i razlika u brzini, SD je brzi, ali ga nazalost SL45 ne podrzava.

diviner je napisao(la):
A gdje ima kabel da se uzme, koliko obicno kosta, i da ga nema mozda neko prodati u NS

Novi Sad
063/759-229
064/610-3-410

pozdrav svima ovo je moja premijera. :wave;

GadGet je napisao(la):

A gde ima da se skine taj program kojim prebacujem sl45 na SL45i?

Treba da skines firmware v54 + java aktivator, ili firmware v52, tu ce ti java raditi odmah, ali ne podrzava mmc od 128MB

Nazad
Vrh Dno