Šta je novo?

Treba mi 24 portni 100MB switch i printer server

Dubes

Čuven
Učlanjen(a)
23.07.2002
Poena
604
Ima li ko adresu ili telefon u Beogradu gde bih mogao da kupim pomenuti 24 portni switch i printer server, jer gde god sam ja pitao nemaju to uopste u programu prodaje?

Pozdrav
Dusan

Dusane, da li ti trazis neki konkretan model ili... ?

Nista konkretno, samo da mi odradjuje posao sa 24 porta i da je 100 mb, trenutno imam 16 portni 3com pa nije na odmet da bude isto 3com ali i ne mora, a printer server mi treba za kyoceru fs 9000...

Pozdrav

Dubes je napisao(la):
Nista konkretno, samo da mi odradjuje posao sa 24 porta i da je 100 mb, trenutno imam 16 portni 3com pa nije na odmet da bude isto 3com ali i ne mora, a printer server mi treba za kyoceru fs 9000...

Pozdrav

Pazario sam za firmu 24-portni Planet switch ali mi nije bio dovoljan i pre nego sto sam ga otpakovao, posto mi je stiglo jos masina, tako da sam morao da trazim 32-portni od istog proizvodjaca, koji mi je upravo danas stigao.

Zakljucak: ovaj 24-portni mi je jos uvek u kutiji na poslu, tako da ako te zanima, baci mi mail. Ako ne, vraćam ga isporuciocu.

Puno srece sa Planetom, goru firmu nisi mogao da kupis ;)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Puno srece sa Planetom, goru firmu nisi mogao da kupis ;)

Pozdrav!

:)

Koliko para toliko muzike. Dobro je i da sam ovo uspeo, s obzirom da je u pitanju pravosudna institucija.

:)

U svakom slučaju, hvala na primedbi. cheers

Dubes, ako ti mozda treba Allied Telesyn ili Artacom imam ih na lageru. Jeste da je planet najlosiji, ali mu cena ide prilog. A ako bas hoces 3com budi spreman da duboko posegnes ruku u dzep.

3Com SuperStack 3 Baseline Switch 24 - 550eur
Artacom 24p switch - 160eur
Allied telesyn AT-FS724i - 330eur

Moj ti je save Allied posto najcesce njega koristim u mrezama koje instaliram i nikada do sada nisam imao problema... Naravno, 3com sam i zaboravio gde sam instalirao, zato sto bilo kakve intervencije na njima radim preko internet-a (pa cak i instalacije daleko od BG).

A sto se tice print server-a, imam ih nekoliko u firmi, ali posto se nisam bas preterano igrao sa njima, najbolje bi bilo da mi se javis na 3544-007, Dejan, pa cu ti tacno reci koji su modeli...

Pogledaj u LOGO-u, na Bulevaru, oni sigurno imaju sve sto ti treba;
telefon je 343 3990.

Izvinite sto upadam u pricu ali da ne zna neko gde se moze kupiti externi ISDN TA?
Do sad sam nasao samo Planet :(

Vrh Dno