Verovatno Intel(ovci) :dBad MF je napisao(la):Ko je to glasao NE ili NE ZNAM ? :d
Bad MF je napisao(la):Ko je to glasao NE?
Evo, ja jos nisam glasao... a ako budem glasao, stavicu to NE :dBad MF je napisao(la):Ko je to glasao NE ili NE ZNAM ? :d
M3 je napisao(la):A ove obicne "standardne" neka stave koliko cijenu kolika treba da bude !!!
Pozdrav...:wave:
Ja pod extra primjerkom pozdrazumjevam Mobilce koji idu sa vazdusnim hladjenjem (TT12) do 2.7 Ghz a sa vodenim oko 3 Ghz mozda i jace !!!zeleni_zub je napisao(la):I ko bi hteo da kupi primerak koji nije extra?
M3 je napisao(la):Ja pod extra primjerkom pozdrazumjevam Mobilce koji idu sa vazdusnim hladjenjem (TT12) do 2.7 Ghz a sa vodenim oko 3 Ghz mozda i jace !!!
A sad "koliko para toliko i muzike" za to sam ja rekao da ovi extra primjerci budu i skuplji , sad ne znma koliko to vi odlucite ali samo nemojte da precerate![]()
Sto se tice standardnih modela podrazumjevam one koje idu bez naprezanja na 2.4 (mada ko je god imao Mobilca do sad svi idu lagano na 2.5 bez naprezanja) eto to je to milim da si me shvatio sta sam htio da ti kazem ??? :smoke:
Pozdrav... :wave:
Nema problema, to je sasvim OK... neka bude i 10€, i to je u redu... ipak se treba dobro iscimati i istestirati neki procesor pre nego sto ga deklarises kako neki koji ce raditi na toj i toj frekvenciji, podosta iznad nominalne.M3 je napisao(la):Care nema problema slazem se sa tobom , ali koliko se sjecam dobri primjerci su vazda skuplji bili (jer se probaju) ...
Evo resenja ako stignu Mobilci neka se fino probaju , pa ovi dobri primjerci neka budu skuplji 15 eura ne vise
A ove obicne "standardne" neka stave koliko cijenu kolika treba da bude !!!
Pozdrav...:wave:
Ma, prodao bi ih... ako bi najlosiji primerak isao svega na 2.7 gigaPJ je napisao(la):OD 75 glasova 41 kupuje? Cenim da u SCG taman da ih neko i donese ne bi toliko prodao za prvih mesec dana, a ne ovako "na blic".
2500+ Barton Mobile nije nesto skuplji od obicnog 2500+... dok je 2600+ mobilni ipak nesto malo jaci (mada, i to opet zavisi, ne znam koja je cena obicnog 2600+ Bartona).PJ je napisao(la):Ja sam stavio "ne znam", jer sam zainteresovan, ali zavisi od cene da li bih ga uzeo...
CAR je napisao(la):Ma, prodao bi ih... ako bi najlosiji primerak isao svega na 2.7 giga:d
Ja ih samo gledam, koliko junačina na jednom mestu...PJ je napisao(la):OD 75 glasova 41 kupuje? Cenim da u SCG taman da ih neko i donese ne bi toliko prodao za prvih mesec dana, a ne ovako "na blic".
Vojkan je napisao(la):Ja ih samo gledam, koliko junačina na jednom mestu...
Ako od ovih 40+ "DA" (u trenutku pisanja) petoro uzme taj CPU, biće dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari