Šta je novo?

Treba li vam Barton 2500+ Mobile???

Treba li vam Barton 2500+ Mobile

• Da

Glasovi: 55 57.3%
  • Ne

Glasovi: 30 31.3%
  • Ne znam

Glasovi: 11 11.5%

• Ukupno glasača
    96
  • Anketa je zatvorena .

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Dakle da li vam treba, tj. da li bi ste ga kupili, naravno da ga neka od domacih firmi ima u ponudi. Cilj ovog pitanja je da se vidi koliko je potencijalnih kupaca doticnog na forumu :)

naravno
samo da vidimo kolika ce biti cena i kakvi su primerci

Racunajte i na mene! :)

Kazite kolika je cijena kao prvo !!!
A svakako da sam zainteresovan za jedan dobar primjerak u svakom slucaju racinajte na mene ;)
Pozdrav...

Poslednja izmena:
Ja sam glasao da ne znam da li mi treba? Jel' mi treba? :d

Samo ako ih budete nabavljali recete nam nekoliko dana unaprijed kako bi se otarasili ovih sadasnjih CPU-ova tako da bi imao novac da kupim taj...kapiras???
Ja ga uzimam pod usloovom samo da bude dobar primjerak ;)
Pozdrav...

Ja rekoh: NE.
Imam "obicnog" Bartona kome sam spustio napon, drzim ga na 2.18GHz, hladim VultureSpin-om, i lepota za ushi. Uvece mogu da radim na kompu i da ne budim zenu i bebirona.
I moj primerak oce na 2.4GHz(a i prreko), i to ne sa nebeskim naponom(drugar njegov mobile drzi na 1.85V, za 2.4GHz), ali hladjenje za takve domete je previse bucno.
Dosadila mi je buka vise nenormalno, BRE!

Interesantno je to sto svi vi hocete "primerak"! Pa sta mislite da neko moze da donese 30-tak takvih "primeraka"! Izgleda da nista nece biti od toga. :banana:

Nemoj da podrivas moral! :d

Bad MF je napisao(la):
Ko je to glasao NE ili NE ZNAM ? :d
Evo, ja jos nisam glasao... a ako budem glasao, stavicu to NE :d
Ne hvala, ne treba mi... vec imam jednog :D

P.S. Poenta svega je u onom sto je rekao Zekiyu... svi bre hocete "primerak". A to ne moze tako lako.
Da se razumemo, nemam ja nista protiv toga... pa ja bih prvi trazio "primerak, i to "EXTRA primerak", za sebe!

Medjutim, nije to tako lako... kako da svi dobijete neke extra komade? Ne znam ko ce vam sve to isprobati, i onda prodati po normalnoj ceni... a kad neko zabode mobilnog koji nece preko 2.3-2.4 giga (da, da, ima i toga!! mozda bude cak i manje), pa zakuka...

Care nema problema slazem se sa tobom , ali koliko se sjecam dobri primjerci su vazda skuplji bili (jer se probaju) ...
Evo resenja ako stignu Mobilci neka se fino probaju , pa ovi dobri primjerci neka budu skuplji 15 eura ne vise :)
A ove obicne "standardne" neka stave koliko cijenu kolika treba da bude !!!
Pozdrav...:wave:

M3 je napisao(la):

I ko bi hteo da kupi primerak koji nije extra?

Zavisi sta podrazumevate pod extra. :trust:

Pretpostavljam da ovde ima dosta ljudi
sa procesorima ispod 2ghz.
Stoga recimo 2,3 ghz na nekoj normalnoj voltazi
zaista ne zvuci nimalo lose.
Ja bih prvi za neke normalne pare uzeo 1 ili 2.
(jer imam tb2200 koji radi na 10x200 na ~1,63v)

just my 2 cents :type:

Poslednja izmena:
a samo vi dobavite te otkljuchane Burton-e. pa cce se vecc ljudi snacci, ko za hladniji i tishi komp, ko za 'zaprzzenu' mashinu :-devil-:

pozdrav

Poslednja izmena:
Glasao za NE.
Čekam ekipu koja će da ga kupi, pa da od nekoga od njih kupim jedan T-Bred 1700+ , koji radi na 2,3 G. :D:D

zeleni_zub je napisao(la):
I ko bi hteo da kupi primerak koji nije extra?
Ja pod extra primjerkom pozdrazumjevam Mobilce koji idu sa vazdusnim hladjenjem (TT12) do 2.7 Ghz a sa vodenim oko 3 Ghz mozda i jace !!!
A sad "koliko para toliko i muzike" za to sam ja rekao da ovi extra primjerci budu i skuplji , sad ne znma koliko to vi odlucite ali samo nemojte da precerate ;)
Sto se tice standardnih modela podrazumjevam one koje idu bez naprezanja na 2.4 (mada ko je god imao Mobilca do sad svi idu lagano na 2.5 bez naprezanja) eto to je to milim da si me shvatio sta sam htio da ti kazem ??? :smoke:
Pozdrav... :wave:

M3 je napisao(la):
Ja pod extra primjerkom pozdrazumjevam Mobilce koji idu sa vazdusnim hladjenjem (TT12) do 2.7 Ghz a sa vodenim oko 3 Ghz mozda i jace !!!
A sad "koliko para toliko i muzike" za to sam ja rekao da ovi extra primjerci budu i skuplji , sad ne znma koliko to vi odlucite ali samo nemojte da precerate ;)
Sto se tice standardnih modela podrazumjevam one koje idu bez naprezanja na 2.4 (mada ko je god imao Mobilca do sad svi idu lagano na 2.5 bez naprezanja) eto to je to milim da si me shvatio sta sam htio da ti kazem ??? :smoke:
Pozdrav... :wave:

Slazem se sa tobom. Ako neko moze da ponudi ovakav extra primerak (2.7GHz sa vazdusnim hladjenjem) mozda bih ga i uzeo, inace ne bih menjao sadasnjeg Bartona (otkljucan, radi 100% stabilno na 2420MHz). A da rizikujem pa da ubodem neki koji ne radi ni toliko, neka hvala!

Vec sam dva puta rizikovao tako i dobio solidan procesor i 9800SE kojoj se uspesno otkljucavaju jos 4 pipeline-a. Da ne izazivam cika Marfija, sacekacu ipak 64-bitni AMD :smoke:

Ja sam ZA. Imam TBred koji ide korekno do na 2100, ali drzim ga na 2G. Mislim da sam zreo za jedan upgrade na bar 2.5G Barton...

M3 je napisao(la):
Care nema problema slazem se sa tobom , ali koliko se sjecam dobri primjerci su vazda skuplji bili (jer se probaju) ...
Evo resenja ako stignu Mobilci neka se fino probaju , pa ovi dobri primjerci neka budu skuplji 15 eura ne vise :)
Nema problema, to je sasvim OK... neka bude i 10€, i to je u redu... ipak se treba dobro iscimati i istestirati neki procesor pre nego sto ga deklarises kako neki koji ce raditi na toj i toj frekvenciji, podosta iznad nominalne.
Ali, ovako ti razmisljas... i jos mozda par ljudi (a i ja, takodje). Medjutim, ne svi.

2.7 giga na vazduh... uuuu, tesko. Mislim, moze to da se uradi, ali sa 1.9-2V, sto je mnogo napona... ako ne samom procesoru, onda za hladjenje (trebace ti taj TT12 na full obrtajima - a to bas nije lako izdrzati ;))
3 giga ne moze ni sa vodenim, bar ne tako lako... ja sto sam se na stranim forumima nagledao procesora na tim gigahercazama, sve je bilo sa Prometejama, Vapoima ili LN-om.

U sustini, ovo sto je Sasha rekao je najrealnije...

... mada i Notax ima, kao i uvek, zanimljivu logiku ;)

OD 75 glasova 41 kupuje? Cenim da u SCG taman da ih neko i donese ne bi toliko prodao za prvih mesec dana, a ne ovako "na blic".

Ja sam stavio "ne znam", jer sam zainteresovan, ali zavisi od cene da li bih ga uzeo...

PJ je napisao(la):
OD 75 glasova 41 kupuje? Cenim da u SCG taman da ih neko i donese ne bi toliko prodao za prvih mesec dana, a ne ovako "na blic".
Ma, prodao bi ih... ako bi najlosiji primerak isao svega na 2.7 giga ;) :d

PJ je napisao(la):
Ja sam stavio "ne znam", jer sam zainteresovan, ali zavisi od cene da li bih ga uzeo...
2500+ Barton Mobile nije nesto skuplji od obicnog 2500+... dok je 2600+ mobilni ipak nesto malo jaci (mada, i to opet zavisi, ne znam koja je cena obicnog 2600+ Bartona).

CAR je napisao(la):
Ma, prodao bi ih... ako bi najlosiji primerak isao svega na 2.7 giga ;) :d

Zato sam i ja glasao :D . Covek donese, Car proba, a mi pazarimo :D

Treba mi jedan brz racunar za firewall, da ne prodju virusi :D

PJ je napisao(la):
Ja ih samo gledam, koliko junačina na jednom mestu...
Ako od ovih 40+ "DA" (u trenutku pisanja) petoro uzme taj CPU, biće dobro.

Vojkan je napisao(la):
Ja ih samo gledam, koliko junačina na jednom mestu...
Ako od ovih 40+ "DA" (u trenutku pisanja) petoro uzme taj CPU, biće dobro.

Meni ja najjace "sondiranje trzista". ;)

Ja sam jedan od onih koji su rekli ne, jer nemam para :( Cekam da prvo uvaljam jedan bubreg, pa cu onda da sredim komp ;)

Vrh Dno