Šta je novo?

trazim sledece divx filmove (Razmena, pre svega)

xWoLf

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
690
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. ADSL
Ima li neko sledece filmove u DivX:
samo da napomenem, imam oko 1200 filmova u kucnoj kolekciji, pa mislim da vredi razmeniti se, ali ako je nekome vise stalo do para, raspolozen sam i da platim, ali ne (pre)vise od prosecne cene filmova kod nas, a svi znamo koja je... :))

dakle:

Dead Presidents
Abbys SE
Terminator 2 SE (bane, jedan od moderatora ovog foruma je to radio, javi se Bane! :) )

ocekujem da doticni filmovi imaju perfektnu sliku.. ili barem skoro perfektnu... i tako to. Znaci necu verziju Dead Presidents koja je radjena sa VHS, a kruzi po BG, necu Abbys SE u 29.970 sa jako primetnim interlace-om.. itd itd

:))
Javite se, moze u reply.. a moze i na [email protected]

hvala!

xWoLf je napisao(la):
Ima li neko sledece filmove u DivX:
samo da napomenem, imam oko 1200 filmova u kucnoj kolekciji, pa mislim da vredi razmeniti se, ali ako je nekome vise stalo do para, raspolozen sam i da platim, ali ne (pre)vise od prosecne cene filmova kod nas, a svi znamo koja je... :))

dakle:

Dead Presidents
Abbys SE
Terminator 2 SE (bane, jedan od moderatora ovog foruma je to radio, javi se Bane! :) )

ocekujem da doticni filmovi imaju perfektnu sliku.. ili barem skoro perfektnu... i tako to. Znaci necu verziju Dead Presidents koja je radjena sa VHS, a kruzi po BG, necu Abbys SE u 29.970 sa jako primetnim interlace-om.. itd itd

:))
Javite se, moze u reply.. a moze i na [email protected]

hvala!

imam ja prva dva... za T2 sam licno radio prevod jer nema coveka na ovoj planeti koji je vise puta gledao film i zna ga apsolutno napamet :)

mali zahtev

Elem, znaci imas te filmove u zadovoljavajucem kvalitetu..

A da mi se javis na private ili na mail.. pa da vidimo kad dolazim u BG da mi narezes tih par filmova....
Mogu i ja tebi nesto da narezem, cisto da se razumenimo

a sto se tice Terminatora2, imas i taj divx na 2cd, znaci "special edition".. ili si samo uradio prevod za T2-SE?
pojasni mi malo

Imam ja Terminator2, ako još nisi našao.

Nazad
Vrh Dno