Šta je novo?

Trazim lepe *16x16* ikonice!!!

Koristeći Axialis Icon Workshop bez problema ćeš ih prebaciti u 16x16 ili bilo koju drugu željenu veličinu. Program je fenomenalan i ima još gomilu drugih funkcija.

Zoni.. imam nekoliko desetina, mozda i preko sto hiljada ikonica... uglavnom System replacments ali i veliki broj koje sam konvertovao sa Mac OS X i Linux-a. Dakle reci tacno sta te interesuje pa da vidimo sta se moze naci za tebe.
Inace samo konvertovanje odnosno resize sa 32x32 pixela na 16x16 nije bas ceo posao, cesto je potrebno doradjivanje, uostalom zasto najveci majstori na svetu rade uglavnom u Photoshopu i sa png formatom sa onda na kraju konverzija u ico format.

pa, trebaju mi razne lepe 16x16 ikonice... bas zato sto resize nije prava stvar, a ja nisam bas neki strucnjak za ikonice, trazim neke vec gotove...

evo, za pocetak mi treba ikonice koje bi predstavljale EVRO i DOLAR, zatim razne strelice, slova, znakovi pitanja, uzvika, neki digitroni i slicno... inace, to mi treba za plug-inove za MyIE2...

ako ti nije problem (i ako imas tako nesto) posalji mi na ikonice AT zoniweb.cjb.net

hvala unapred...

Ne brini.. procesljacu svoj cd sa ikonama o naci ce se nesto za tebe.. siguran sam... uostalom skoro sam pregledao te arhive i sam sam sebe zapanjio sta sam sve skidao sa neta sto se tice ikonica.
Nadam se da nije nista hitno jer sam naradna dva dana u ozbiljnoj guzvi, tj nisam kod kuce po ceo dan!

Nazad
Vrh Dno