Šta je novo?

Trazim dobar (free) program za backup!

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Treba mi neki dobar, jednostavan i besplatan program za backup! Hocu samo da mu pokazem koje fajlove i foldere da povremeno (automatski ili po naredbi) da bekapuje (po mogucstvu u zip obliku), i da on to odradi!

(takav je npr. Handy Backup, ali on nije free --- narvno, to nijr bas veliki problem, ali ja bih neki ipak free...)

kakav je backup program u WinXPu? da li ga neko koristi?

Koristio sam XP-ov, sasvim OK. A i prilicno je jednostavan, pa ne ocekuj neke ekstra funkcije. Kad smo vec tu, dobra ti je web skola.

Probaj TaskZip...
Totalni freeware, radi sve vrste backupa, meni je posebno bitno bilo da radi backup preko mreze i backup otvorenih fajlova, a arhive su najobicniji ZIP fajlovi...

Potrazi na Google-u...

Preporucujem ti ga nakon moje duge potrage za besplatnim backup alatom sa malo naprednijim mogucnostima...

Imas i na http://www.mlin.net neki programcic koji to radi...

grunf je napisao(la):
Probaj TaskZip...
Totalni freeware, radi sve vrste backupa, meni je posebno bitno bilo da radi backup preko mreze i backup otvorenih fajlova, a arhive su najobicniji ZIP fajlovi...

Potrazi na Google-u...

Preporucujem ti ga nakon moje duge potrage za besplatnim backup alatom sa malo naprednijim mogucnostima...

jel radi to na xp-u

OxyS je napisao(la):
...

jel radi to na xp-u

TaskZip radi na XP-u, i to sasvim OK. Ima neke funkcije koje su i bolje rešene od Handy Backup, Nije svemoguć ali nisam video bolji freeware program za backup od njega.

Nije loš ni PolderBackup, takođe free, ali je Taskzip po meni bolji.
Ima ga na http://www.webattack.com/download/dlpolderbackup.shtml

Ako baš neko hoće univerzalni backup koji može da ti obavi skoro sve što ti padne na pamet onda je to FileBack PC. Ima ga na www.maxoutput.com ali nije freeware. Pored toga Zoniju ne bi odgovarao jer ako pakuje fajlove onda ih pakuje u svoj specijalni format a ne u zip. Međutim, maksimalno je podesiv.

Bas kao sto rece Visente, TaskZip nije svemoguc, ali je daleko najbolji freeware backup alat... Ima ugradjeno dosta stvari koje imaju tek mnogo skuplji komercijalni (i skupi) backup programi tipa Veritasa...

Nazad
Vrh Dno