Šta je novo?

Trazi se phone dialer program

fragXpert

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
609
Trazim neki (shto manji) program sa kojim mogu zvati preko voice modema (obicni telefonski razgovori) i primati pozive, tj. kvazi "dici slushalicu" sa kompjutera kad me neko zove. Dojadilo mi da uvek trchim na telefon kad me zovu, a PC je redovno ukljuchen (osim kad je u kvaru ctp; ).
Thanx4tips cheers

APServer = malo, prakticno a radi fantasticno. Hvala za predlog. Inace, sto se ISDN-a tice, ne znam za ostale krajeve zemlje, ali ovde kod nas je situacija takva da mi se cini da cu pre imati praunuka nego ISDN liniju... Ali bar imamo (D) i ;) za utehu.
Vote John Carmack for president. boom FX Q3A forever

Super ako ti radi. Inace ja ne da nemam isdn nego nemam nista vise od 28800.

Elem, citajuci tvoj post, pomislim da bi ovo (odgovaranje na poziv i zvanje) trebalo npr. da radi phone dialer (po defaultu je instaliran u winXP) ako covek ima npr. headset. Kako imam utaknut mikrofon i zvucnike, onda ko velim da pogledam kako to radi preko dialera. Sve namestim fino (jacinu mikrofona i zvucnika) ,podesim da se koristi za phone call (a ne internet call), al` kad treba da okrene broj prijavljuje gresku u stilu dial tone, mada ne bas to. Uradim ukljuc/iskljuc wait for... , i atx3 (sve 4 kombinacije), al nema sanse. Ne prijavljuje broj greske da bih po njoj bar imao pojma sta se desava...
Modem je lucent, driver v8.22. Verovatno je nesto u vezi TAPI, al sa tim nemam iskustva. Takodje, country settings za lucent mi stoji USA i to je jedino sa kojim korektno radi (sa ostalim drzavam nama sanse da zove korektno).

Pa ako neko ima dobru ideju, bicu vrlo zahvalan ako prijavi.

Trebao bi da jeste. U device manageru winXP-a ,za njega je prihevtan i unimodem halfduplex audio device.

Ipak, nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno